That's true, Im back!!

Intresset att börja blogga igen börja sakta men säkert stiga uppåt igen! Denna tid kommer dock vara lite svårare att sätta ord på. Låt oss ikväll göra en början.

 

Sen jag skrev sist så har det hänt rätt mycket, precis innan vinterlovet togs vid så tog jag mitt sista andetag på Framtidsgymnasiet. Min tid var inne för ett avhopp från skolan. Allt började med dem förseningar jag gjorde, försov mig. Struntade i att gå till skolan vissa dagar.

 

Allt detta beroende på en sak, helt fel val av mig. Industri är absolut ingenting för mig, kommer aldrig mer i mitt liv hålla i en svets. Många hoppar på mig för att vara en idiot som avslutar skolan med en termin kvar till studenten. Men i min synvilla var det inte idioti. Det var en befrielse från något jag har försökte fly ifrån i två och ett halvt år nu.

 

Lovet kom, vinterlovet. Det var kanon, firade jul! Söp, umgicks med vänner. Helt enkelt som det ska vara på högtider! Det dök upp en ny tatuering under denna tid också, en väldigt fin sådan till ett kanon pris på enbart 1500 SEK.

 

Idag går jag hemma från dag till dag, vilket är skönt på sitt lilla sätt, men stunderna då en rastlös grabb går hemma, är ingen vacker syn ibland.

 

Jag tog mig an att söka till en annan utbildning, nämligen att ta CE körkort! Vilket ledde till fantastiska resultat, jag kom in! Så denna rastlösa grabb som går hemma dag till dag har en väntan, en väntan på att få börja, börja på något nytt.

 

Skolan är i Norrtälje. Vilket är en bra bit för att kunna pendla, detta reflekterar att jag kommer bo och tillbringa mina veckodagar i Norrtälje. Helgerna, flyr jag hemåt igen!

 

Skolans start ska enligt planeringen börja i marsch, men kan eventuellt börja tidigare också. Beroende på hur snabba alla är på att lämna in lämplighetsansökan för CE körkortet.  3 månader är det angivet att det ska ta att få sitt CE, det bästa av allt är att man får kortet helt gratis.

 

Ikväll har jag tränat, och sitter nu och väntar på att Andra Avenyn ska bli hem laddat.

 


sfsdfsd

efsdf

RSS 2.0