L:et.

”Cha cha” som du skulle sagt. Du har 1000 olika egenskaper hos dig, jag tror. En del är väldigt bra jämfört med andras. Den andra delen, är inte dålig vill jag påstå. Men inte bättre än vad det skulle kunna vara. Ditt humör, ditt glänsande och din personlighet tillsammans med alla dina ord och tankar skapar ditt unika rätt jag. Det jag som jag absolut vill åt, få vara med, tillbringa tid med.

 

Idag var första gången jag hoppade i badet. Väldigt skönt får jag erkänna. Ikväll ska jag förmodligen vara med älsklingen eller dra ut med grabbsen och fiska med mys. Mer tänker jag inte skriva, det vill jag inte! Det är lov, det är sommar. Skippa allt med blogg och bara njuter av tiden som vi nu har!

 

 

P.s I love you <3


FTC 2010!


I dig.

Vissa går runt på stan med kniv. Rätt vad det är så tar dem ett liv! Men när polisen fångar dig
är det försent att ångra sig, att du gick runt på stan med kniv! Medans andra dem packar pickadoll. För har man skjutjärn har man makt och riktig koll! Modigast av alla, nej
jag tror dem har kallast knä för dem knallar runt med pickadoll.
Varför lämna plats åt attityd det är inte vackert, och man kastar en massa tid
och folk tittar snett med frusen blick och det är vassare än tusen stick!
Men vibben sabbas av fel attityd klart man ibland får lust att slå
man hamnar i en kamp och man pushar på men om man tänker lite till
och sänker ribban dit du vill så släpper ens lust att vilja slå, vilja slå!


Nästa gång, höst!

Uppdateringarna på bloggen sker inte allt för mycket nu för tiden. Jag kommer att fortsätta i den här farten. Sommar 2010 är här nu! Inte fan ska vi sitta hemma och skriva då. Peace!

 

 



RSS 2.0