Nummer, inte ditt tack!

Helt ärligt, skolan ta död på mig snart. Jag känner ingen ork eller lust till plugget mer. Att gå ditt varje dag, det får mig att lida. Det får min glädje att sakta på en skala gå neråt! Sommarn är här, sommar 2010. Ska verkligen njuta av lovet. Annars är min livsglädje på topp! Bästa flickvännen man kan ha! Gud, du är verkligen min. Glider runt med grabbs överallt, festar, spelar och ha allmänt skoj bara! Gänget som vi en gång hade. Har äntligen på länge blivit en grupp igen. Alkohol har varit populärt över en tid nu. Jag har druckit oerhört mycket sistone. Polisens kvitton bara ramlar in hela tiden, att dem har helt ut någon öl tagen från mig. Morsan, börjar definitivt tröttna på det. Kommer hem, sent seeent på nätterna, fulla. Upp med rösten och medelhög musik för inte att väcka dem andra i huset, vilket jag tror inte jag gör. Det är fel, jag hörs när jag kommer hem stup full. Mitt beteende har verkligen vart, ”nu skiter jag i alla och gå på mig, gör det jag bara vill”. Att ta hänsyn till andra, det behöver vi inte prata om. Det har jag verkligen inte gjort. Jag vill, jag försöker och jag kan! Men jag har behövt vara lite fräck för att unna mig något själv, det har gått ut över andra vilket jag ber hemskt om ursäkt för. Jag menar, det är ju inte med mening hoppas jag att alla ni förstår. Det blir bara så, det händer just då man inte tänker sig för.

 

Jag kan meddela att jag har tappat min mobiltelefon på bussen till Södertälje förra helgen! Grattis till den som har hittat den. Lugnt, ta den. Vill inte se den mer!! Så läget ligger till så här

 

·    Nytt nummer

·    Ny mobil

·    Slipper personer som hade mitt nummer innan

 

 

För att få mitt nummer, kan ni ta kontakt med mig. Som sagt, 11kontaker nu på mobilen inlagt. Ikväll kommer Hanna, mys! Dusch, film och sömn. puss (Y)

 

 















Hård kan bli mjuk va?

Det är en hård vecka för mig. Ja, det kan man säga. Snart var det en hård och ganska jobbig vecka som har passerat ännu en gång. Fast veckan har bara bestått av skolgång sen i onsdags, hade två studiedagar innan dess. Hård sa du? Jo, hård. Talar klarspråk. Rätt hyfsat skoltrött nu, det ska bli ett under att få gå på sommarlov ännu en gång. Imorgon, skola återigen! Men, det finns en plan även för morgondagen. Det lyder, att RIX FM festivalen ska tillbringas i Stockholm imorgon. Det stämmer, jag Johan kommer att vara där med ett rätt berusat tillstånd, jag tror. Har precis kommit från Södertälje med 1platta öl, Norrlands guld export. Det är något att se framemot. Det kommer att vara glada vänner, öl och musik på tillvaron i bussen upp mot huvudstaden. Sent kommer det dock också bli, mina uppesittakvällar kvarstår med mig. Mina vanor är inte bäst. Kungen försover sig varje dag, kallas man för kung då? Är jag kung. Skitsamma, som ni säger! Skitsamma, strunta i det. Allt blir ju så lätt om man flyr, och inte gör något åt saken. Gud! Jävla fega.

 


Riktigt sjukan, eller bara?

Jag har varit ledig en vecka nu ungefär. Börjar skolan imorgon igen! Rix FM på fredag, det kommer att bli mycket onyktert från min sida. Jag glömmer att skriva och blogga, var först idag jag kom på att det var ett bra tag sen jag uppdaterade mitt liv på Internet. Jag vaknade för en timme sedan. Har precis ätit, tandläkaren idag! Fy fan, vill inte dit. Om en vecka ska jag fylla i min ny gjorda tatuering också. Sommarlov, det vill jag ha nu. Vem orkar sitta på lektioner med ett vackert väder utanför glasrutorna man kolla ut genom, inte jag i alla fall. Jag är trött. Somnade sent, sent, sent idag. Närmare än klockan 07:00. Att komma upp till något imorgon man inte vill gå upp till. Kommer att bli riktigt svårt för mig tror jag. Hoppas på regn då, lite tröst på axeln. Jag tror att jag börjar bli sjuk, Babylonsjukan.

 

 


Honom, flytta dig!

Söndag, vad säger man. Inte mycket, det är mest lugnet i dagen som dominerar över mig. Kan i och för sig vara rätt hyfsat ibland. Dagen började med 4st filmer, sängs till 15:00 idag. Vidare gick dagen och bjöd ytterligare på en film, vilket kvällen också ska göra har jag hört rykten om. Hancock, någon… Will är med så hoppas på det bästa. Förövrigt har jag tränat idag och laddat hem ”wow” fråga inte varför. Spelet man inte vill spela, det laddar jag hem. - bra där alltså! Nej, men vaaa fan, vad ska jag spela annars liksom, alla spel jag har på mitt 360 är tråkiga nu. Inte för att jag har kunnat spela spelet ännu, skiten tar verkligen tid att installera. Hanna kommer snart till mig också, längtar! Imorgon, Måndag. Vad säger man. Inte mycket, det är mest det tråkiga i dagen som dominerar över mig. Jo ni förstår måndagar är den ända dagen jag slutar sent. Det är inte pepp! Inte alls faktiskt, men vad gör man. Ingenting, man klarar sig. Det är så ljust, jag hade hoppats på något! Något, något man inte hoppas på. Men hoppet finns där i alla fall, men man vet att något inte kommer bli något mer än hoppet man har inne. Något man inte vill släppa ut, något man inte kan släppa ut. Hoppas det är kvar. Jag har det kvar, hoppet alltså!

 

Sommarn, det sägs att du är på gång! Det märks kanske inte. Men månaden är inne? Det är hyckleri för mig. På tal om ingenting! Från ingenstans förutom mina tankar. Jag har slutat röka helt och hållet. Snus.

 

Låt inte problemen slå ner dig, så länge du lever låt kärleken leda din väg!
Men om dem inte kan bete sig eller ge sig, ta vapen med dig och använd våld om de krävs! För här omkring så samlas grabbar som en krigande stam, tjafsa med en och du får problem med minst 10 man! Om du vänder andra kinden, du blir huggen utav kniven raka vägen till intensiven! Grabbar har tabbar som smäller och dom backar sina vänner bangar aldrig när det gäller!

 


Frågetecken, blir det bra!

Jag blir så fruktansvärt irriterad! Irriterad på något jag egentligen vet om att det inte är någon större grej. Men ni två verkar inte förstå hur ni beter er. Sitter på bussen, skriker nazist musik i hörlurarna på er. Fy fan! Argumentera är inte heller nog större idé att lägga tid på. Man får bara dem mest orealistiska svaren någonsin. Dömer person förre ni ens har prata mer den? PÅ grund av att ni inte ”gillar” rasen den har i sina ådror. Ni själva i alla fall en av er klär sig som du tro att du har ett medlemskap i Army of the Pharoahs!! Till och med när personer börja lägga sig i diskussionen som ni inte känner, för att dem känner lika mycket irritation som mig. Inte ens då kan ni ge er. I själva verket vet vi alla! Till och med ni, stor förlust ni gör. Fiender överallt, vart ni en går. Hatet ni tydligen har enligt er måste vara tungt att bära runt på. Kanske dags att börja se livet i ett annat perspektiv. Annars blir ni dem där ingen vill vara. Nä, inte ska jag sitta här och trycka ner er. Inte alls det jag vill ha fram av texten jag nu skriver! Jag tycker bara om ni har sådana åsikter så kan ni stå för dem också. Inte komma med bortförklaringar eller dåliga pålästa historier ni har övat in hemma som till försvar när någon vågar ta ordet och fråga vad i helvete ni sysslar med. Adios! Jag lider med er, ta och väx nu grabbs!



Las Palmas?!

Detta är Missbruk Beivras.
Jag blir full på en öl och blir hög av en spliff.
Trött av ett sömnpiller. Flummig av en tripp.
Efter en viagra, pallar jag ett ligg, och blir beroende av bara en cigg.
Efter en valium stannar jag hemma, pigg av en kaffe, stark av en ryssfemma.
Av en Alvedon bli jag skön i hela kroppen.
Glad av en prosac, slapp av en roppe.
Får sockerkick av en Jollycola
Klipper av en jolle och ett gram kola.
Tar en tripp, borta på albyl, till Ukraina för att köpa fentanyl

Flummar ut efter ett gram Svart Afghan, och blir stenad som en polygam, talibandam
Får självförtroende som en amerikan, det man inte minns har man ingen skada av
Precis som spindelmannen är jag kär i Mary-Jane, och svamlar mer om buds än Citizen Kane
Narkotika hela långa dagen
(Fan Simme, du måste varit full när du skrev den här raden)

Så du röker hasch, du röker hasch
Nej det gör jag inte, har vart nykter hela veckan.
Så du röker hasch, du röker hasch
Jag är bara mänska, ibland så tar man sig en bläcka.
Fram med en rizla och rullar upp jollen
Suger in det söta och blir snurrig i bollen.
Puff, puff, puff, sen är jag uppe bland molnen
Cannabis sativa, indica och pollen!

Jag säger bara en sak, wow!




RSS 2.0