Det är över!

Då var sportlovet avklarat. Lovet har varit riktigt skönt och kul för mig. Jag har vart med vänner dygnet runt nästan. Ska bli oerhört skönt att få sova i egen säng igen, har tagit soffan hos Mackan sen i tisdags. Imorgon går jag på dem sista 3veckorna på praktiken också, innan jag återvänder till Nyköping och skolan. Tror det kan vara rätt skönt efter ett lov att veta att man inte ska till skolan, utan en arbetsplats. Hellre det faktiskt än att komma tillbaka till skolan, inte talan om alla jävliga bussresor också, istället åker man bil och jobbar. Ni hör själva, det låter till och med bättre! Köpte ett nytt roligt strategispel i torsdags. ”Napoleon – Total war” heter det. Creds till det spelet alltså, roligare spel finns inte. Klockan är strax 22:00 inte länge kvar tills jag ska försöka sova, ska upp 06:30 imorgon bitti, vilket låter omöjligt med tanke på att jag har vart upp till minst 6:00 varje dag på lovet, sovit bort nästan alla dagar för det andra. Blir en tuff natt! Håller på att ladda ner den sista filmen av Stig Larssons alla tre filmer, Luftslottet som sprängdes. Vilket jag har längtat efter att få se, såg den två andra filmerna av honom på biografen, men inte den här.  Duscha och se filmen, yes Sir.

 

 


Lan.

"Heroes of Newerth" är spelet vi har spelat på lanet idag, det är jag och några vänner som sitter hos Marcus. Det är kul, men spelet är inget för mig. Jag börjar bli riktigt trött just nu, försöker hålla mig vaken genom att dricka läsk och äta chips! Kom precis hem från Sillekrog. Köpte ut cigg, imorgon blir det nog bara att ta det lugnt hemma. Hyra några filmer och bara ta det lugnt. I alla fall vad jag tänker nu, men det märks. Lovet börjar gå mot sitt slut, vilket är synd. Jag skulle kunna behöva en vecka till för att vila upp mig riktigt ordenglit. Nu tänkte jag spela lite till, ta en snus och dricka upp sista läsken innan det är dags för att gå och lägga sig. Godnatt








Banana Phone..

Liten snabb ”remiss” av mitt lov en så länge.

 

Idag är det en dag jag känner för att göra något, något man inte gör varje dag! Vet inte vad det skulle nu kunna vara. Jag har alla fall precis kommit hem från Marcus och dp, dem lanar. Ska tillbaka till dem alldeles strax. Köpte mig 4st grandiosa pizzor och 3liter läsk. Idag är det hockey igen då, *Sverige – Slovakien* tror på en vinst ännu en gång för Sverige! Gillar dock inte tiden som matchen sänds, 06:00 så det blir att stå ut hela natten, eller chansa på att man vaknar av väckarklockan som man ställer vilket jag aldrig gör, alltså vaknar! Har fått ner lite ny bra musik också, diggar det hårt! Sköna beats som ger ännu skönare impulser. Något mer idag har jag inte gjort tror jag. Igår så laddade jag hem det nya COD, vilket jag klarade av på 4h ungefär. Det var rätt illa, med tanke på att det tog mig dubbla tiden att få hem det.

 

Peace.

 

 

0760812756.



Dude Dumps Cheating Girlfriend ON AIR!


Hur vill du att vi ska tolka det?

Frågan är…

 

Hur pass stor är man som människa om man…

Jag tycker personligen att man är rätt liten, så liten att man måste ta till lögn för att få någon att reagera? Men det är inte poängen här. Varför ska man få någon att reagera på historia? Jag menar det är ju okej att vara vänner? Ska tredje personen försöka förstöra det genom att komma på något, som i det här fallet kallas ”det tomma argumentet” att det var en fjärde person som hade sagt något om någon som den tredje personen gick och byggde på och berättade till någon som i själva verket inte fick säga det till den personen som blev röd?

 

Då får jag bara en känsla, hur är man funtad då, hur tänker man? Om man försöker förstöra något som knappt finns, lider man av att det inte ska finnas något mer än något? Frågan är…

Vännen som klev fram, var den som berättade det ändå fast den tredje personen hade lagt sitt fulla förtroende på än. Det definierar jag som vänskap, jag vet inte hur ni ser på det men jag diggar ärlighet när det gäller krets inom vänner.

 

Dessutom så drabbas personer som inte har med saken att göra, hur tänker man då? ”Äsch, skitsamma om den personen hänger med i hjulet”, det är just de det är. Ett hjul som snurrar på fast det var månader sedan det var aktuellt, man ställer krav på sig själv och frågar, när ska du ta och lägga ner och bli den stora personen som du ser på dig själv att vara? För i andras ögon är du just den som är liten, på tanke med din ålder så borde du vara mer än liten, kanske en gnugga större än stor? Men jag kan inte stämpla att det är så, bara uppfattningen om vad vi har om dig. Ta akt i att jag inte talar enbart för mig nu. Vi är ett gäng på mer än du anar som har låga vadderingar om lögnerna, inte bara dem drabbade. Men det skiter väl du fullständigt i eller hur? Du som har det så himla perfekt, en kille där det absolut inte har varit något som helst problem med, nej aldrig… kanske dags att tänka efter nu. Annars kommer du stå där igen om några månader och ljuga igen! Men du blir kallad vän alla fall, vilket är sorligt. För det är inte vänskap vi talar om här.

 


En dag.

En dag kvar tills lovet kommer. Oerhört skönt ska det bli, vet inte riktigt vad jag ska göra ännu. Om jag har råd och lusten inne så blir det Småland eller Gävle i några dagar. Annars ska jag tillbringa all min tid med vänner! Ska även försöka få min tatuering nästa vecka.

 

Jag ska inte längta eller försöka mer. Jag menar det kommer av sig själv till slut, eller hur? Ingen idé att jäkta och får förhoppningar om något. Ska helt enkelt bara göra vad som faller mig in härefter. Inte rätta mig efter andra, inte gör ett dugg som jag inte känner för mer. Min aggressivitet växer inom mig känner jag på gång efter gång när ni slänger ut era små ovärda ord som ni själva tror kommer få en uppskattning hos mig, en slags betydelse. Patetiskt tänkande tänker jag? Som ska eller måste tolkas på ett sätt. Vad menar du? Ja det kan man fråga sig. Pang på bara? Fan, lägg ner! Skippa det. Låt mig vara, ta en paus från fantasin, vakna lär känna mig istället, snälla?

 

Dusch & Succéduon med Anders och Måns.

Vi ses.

 


15/2 Måndag.

I’ll Take These Storms Away
Start A Brand New Story
I’ll Make It Through Each Day
Singing Death Or Glory!!


4dagar kvar tills lovet kommer! Jag längtar sjukt mycket, ska bli så himla skönt att vara ledig. Jag behöver det verkligen. Idag har jag vart på praktiken och svetsat. Mat är på gång och senare blir det bara att det ta lugnt. Jag tänker inte träffa dig vem du nu fan är, du verkar helt störd.

KEEEEEEP IN TOUCH!







Vecka 7.

Vecka 7 imorgon. Skönt att det är bara en vecka kvar nu tills sportlovet. Ännu skönare att man har praktik så slipper man skolan. Praktiken går jävligt bra, jag bygger och svetsar för fullt! Helgen har varit lugn och trevlig, med vin och vänner. Alla hjärtans dag idag också, har suttit hemma och bara tagit det lugnt idag, inget mys här! Nu återstår dusch och en film. American pie – The book of love. Hört att den ska vara riktigt kass!

 


Husets.

Igår fick jag sluta tidigare på jobbet. Åkte hem runt 14:30 och gjorde mig ordning för en kväll i Nyköping. Jag köpte med mig 3flaskor vin, hängde med en vän till hans tjej. Det var faktiskt skit trevligt! Jag åkte hem för någon timme sen. Det är svin halt på vägarna! Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske vara med någon eller bara vara hemma och ta det lugnt, vi får se. Skönt att sportlovet kommer snart också, en vecka kvar nu bara. Jag har precis 1månads praktik kvar nu. Jag trivs och skulle kunna jobba där tills skolans slut. Vill någon hitta på något så kan ni ju höra av er! Yo.


housemusic? Haha, ett skämt?

Tänker hålla mig kortfattad. Blir ett riktigt inlägg imorgon. Nu vill jag bara säga en sak!

Lostprophets är guld<3


*.S .W .E .E .T.*






Jag ser...

Jag ser framåt men ser ingenting.
Ovisshetens dimma vilar tungt över stigen.
Långt fram hör jag någon kalla mitt namn.
En obestämd röst från en obestämd plats.
Ännu är jag kvar. Reser kollektivt med alla andra
Rädda för att gå sina egna vägar.
Jag kan inte trotsa rösten, kan inte blunda,
le och stanna kvar som alla andra.
Jag måste gå, måste smyga bort i natten
Ensam, obemärkt, utan avsked.

7/2 Söndag.

Tänk er en vinterdag som igår, solen var framme en kort stund och temperaturen var så där skön så att man kunde ha tjocktröja på sig utan sin jacka för första gången i år utan att frysa. Vi satt i bilen, på väg ner till Kalmar, min hemstad. Plötsligt från ingenstans kommer det upp en bil framför oss i korsningen som har missat oss. Den sköna dagen med solen framme kunde sluta illa, riktigt illa. 110km/h tvärbromsning och försöka styra undan, vi lyckades! Ingen kom till skada, det var en gubbe som hade missbedömt vår hastighet och avståndet. Tur att det gick bra, visst sitter man och tänker på att det kunde sluta mycket mer tragiskt än vad det gjorde nu. För övrigt har helgen vart lugn och skön. Varit i Kalmar och ätit och hälsat på farmor, hemresan var lite mer död, sov en bra stund i bilen där bak. Skönt att vara hemma igen, imorgon blir det att jobba och vara med vänner. Nu återstår bara 3 stycken saker kvar på den här dagen, att ta en lång varm dusch, göra något lätt att äta till en film som jag tänkte se innan jag somnar.

 

 

 



v.5 √

Första veckan på praktiken är avklarad! Otroligt skönt ställe att jobba på, roliga uppgifter och jag känner att jag smälter in i gänget mer för varje dag som går. Svetsat har det dock inte blivit så mycket. Jag har monterat balkonger nitat och borrat idag. Rätt roligt är det faktiskt. Skönt att slippa skolan, skulle kunna börja arbeta istället nu för att gå i skolan. Det är så mycket roligare och skönare! Helgen vet jag inte vad jag ska göra, eftersom Nathalie i sista minuten sa att hon inte kunde komma så sprack helgen rätt fort. Antigen blir det att åka med familjen ner till Småland eller att vara hemma över helgen alldeles själv och umgås med vänner. Har ingen aning hur jag ska göra. Får väl se hur det bli med den saken. Nu ska jag alla fall duscha och göra mig i ordning.

 


Praktikdagen!

Idag började min praktik, ska ha den 6 veckor framåt. Det var roligare än vad jag hade förväntat mig att det skulle vara. Tiderna gillar jag dock inte, 07:00 – 16:00 förutom fredagar, slutar lite tidigare då. Lunchen var bara på 30minuter också, får ju hugga in rejält så snabbt för att hinna med den korta lunchen. Förutom att jobbat så har jag vart med Rickard och Niklas en kort stund idag. Vi gjorde inte speciellt mycket!! Ikväll har jag bara suttit framför datorn, snart blir det film (Law Abiding Citizen) men innan det blir det några mackor och något kallt i strupen. Imorgon blir det ännu en tidig morgon för mig, Yo!


RSS 2.0