Hemljuva hem, här kommer jag.



Alla vill ha cash och nu håvar dem in!
Har jag för lite i min bag jadå, går jag på din!!


Sista ögonkastet.

Det här är svårt att förklara, kanske inte bara en vanlig låt om min vardag.
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana.
För det blir så ibland, jag vet det tar tid och jag tror jag vet. Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter! Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent(?) Våra stunder vi hade, tankar idéer
din lukt i din nacke, pussar och skrattar, åt sista gången vi delade en cigg på balkongen
satt uppe på natten.

Och jag minns när jag mådde kasst, du sa: ”jag kan dra vårt last”.
Det kommer att funka, måste funka nånstans där finns vår plats!
Den enda personen som har tagit upp min tankekraft 24/7. Baby, som en brasse sagt! Och jag trodde att jag borde var trygg. Vi gör det tillsammans och hon har min rygg. Oh shit vad jag älskar dig!! Trotts att jag knappt visste vad dem orden betydde.
Och det vet jag typ inte ens idag, det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av!

Jag nästan, jag nästan skäms över att säga det högt ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill. Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej..

Fy fan vad sjukt att man kan känna sådan passion. Vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop. Som bästa vännen som har tagit det till nästa level!! Där vi bara hoppades men fick se vad som hände!


För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
flyger iväg som ett pappersflygplan!


För jag fattar mycket väl att det är i mina, det såkallade blodet i mina ådror(?)
Jag älskar dig, så vi kanske kanske kanske syns igen!


Slut överallt.

Bärs in till 05:00 imorse. En lång och trevlig natt men dock den sista på jävligt länge.
Läget är inte bra, hungrig! Det blir kebab eller pizza. Efter det sömn, timmar av sömn ♥

nittonde födelsedagen.

Diggar din stil och sättet du är på! Ja du vet det bara är så. För det bara blev så. Jag vet du kan förstå. Tror det finns en högre plan för oss två. Känner när vi ser på varandra, hur du håller i min hand. Nu är vi långt isär. Och jag känner hur du glöder … Svårt att ta farväl, svårt att vara isär. Önskar allt av mitt hjärta, jag önskar du vore här.

Försöker förklara, jag försöker berätta. Hur du lyfter mig, får en tung man att lättna.
Jag försöker sätta ihop oss fast det inte riktigt går. Tack för att du höll i mig när jag ostadigt stod. Känner du? Förstår vad jag genomgår. Tills vi möts igen, sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar. Jag står kvar, to my insperation and my shining star.

Jag skadar ingen annan. Låt folket säga sitt om vad de vill!! Fråga mig hur, fråga mig när, fråga vad jag gjorde där. Men spelar det någon roll när jag själv har full koll?

 

Varenda jävla tjej jag haft är preskriberad. Jag är ”skittight”  Men ni har inte hört det första,
det var på den tiden jag kunde mörda för mina turtlesgubbar.

 

Vi är inte sådana som i slutet får varandra. Alla bara prata, ”är det sant och ”jag har hört om dig?” Finns det en plats i din värld för två?

 

Det var så mörkt. Den kvällen jag gick hem. Jag hade hoppats på något! Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt. Lura mig, nej nej. Vad folk än säger.

 

Med eller utan dig så kommer dagarna att gå. Att välja den vägen du tog, ser jag som att vara rätt ibland. När du står och säger något så dumt som du kan göra. Det är inte bara en sak, fler. Att stå ut, pallade inte du. Men i tiden nu handlar det inte längre om att stå ut med något. För det du en gång stod ut med, det finns inte längre. Ja! Tro inte på det, sitt och fundera och var glad över sakerna som strömmade ut genom din galna mun istället. Stå upp för dig själv och ditt beslut, inte kommer jag att besvära någon som dig mer. Det är ett aldrig du kan lita på!

 

Jag insåg att du kan vara lika idiotisk som jag var innan. Du mördade mig då. Du fick ett intryck på mig som fick mig att se vad jag höll på med. Det är jag glad över! Tack, men jag gillar dig fortfarande för den du är. Om du någonsin skulle kunna lyssna på det och bara bli glad. Inte ens som vän vill du se mig, det kanske kan förklaras med att din ilska kan ta över dig ibland. Du kallar mig sjuk, patetisk. Så snälla, låt mig vara, låt mig hitta en tjej som är bättre än dig. Någon som inte är som dig, för den sida som tar över dig när du blir arg, den kan ingen gilla.

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0