Snabba

Idag är det söndag. Klockan är strax 10:00 och jag sitter här med mitt kaffe. Har precis skjutsat hem Johanna och Lillie. Igår var jag på bio, Heron City. Det var kul, Snabba cash var bra, vilket jag hade förväntat mig också! Efter bion så hämtade vi Johanna och hennes vän från Kalmar som var här och hälsade på i Järna. Det blev lite film och mys. Natten blev lång och jag har nog inte sovit mer än någon timme eller två. Men jag ska inte klaga, supermysigt med Lillie! Dagen ser lugn ut, ska förmodligen bara ta det lugnt. Imorgon börjar praktiken också. Blir att gå upp klockan 07:00 varje morgon i sex veckor framåt! En ordentlig frukost väntar på mig nu, svin hungrig! Bye.

 


Jeans.

Ett nytt par av Jeans beställde jag idag. Ikväll blir det inte mer än att vara med mina goda vänner. Mycket mer har jag inte att säga, idiot.


28:e

Dagens skola var hur tråkig som helst. Blev att åka hem tidigt, samhällskunskapen blev inställd. Har tillbringat eftermiddagen på Safiren, tog oss en kopp kaffe Rickard, Niklas och jag. Senare efter jag hade köpt mig 3 pizzor från Ica och smällt i mig dem, så åkte vi till fritidsgården och spelade biljard och pingis. Länge sedan man var där, skoj och trevligt! Ska precis hoppa in i duschen nu, igår färgade jag mitt hår förresten, mörkbrunt. Efter dusch blir det succèduon med Anders och Måns till det har jag köpt mig en påse Ahlgrens. Imorgon ska jag tillbaka till sjukhuset, skjutsa Rickard och samtidigt hämta hem mina arbetskläder i skolan. Praktiken börjar på måndag och 6 veckor framåt!  Snabba cash i helgen, eller fryshuset. Får se vad som händer. Tja


Norrköping Skateboardhall.

Dagen började segt! Försov mig nästan och det blev stressigt. Nog med att jag skulle hämta tre stycken vänner, man skulle behöva tanka också. Få i sig kaffet från OKQ8 i full gas mot Nyköping och skolan. Skoldagen bestod av 2 lektioner, Svenska&Samhällskunskap. Svenskan blev inställd på grund av att läraren var sjuk, vilket gjorde att jag fick en super lång lunch att tillbringa med mina vänner som också hade turen inne att deras lektion blev inställd. Efter skolan tillbringade vi ungefär 1timme i bilen mot Norrköping. Det alla nog hade gått och väntat på. Typiskt så kör man fel inne i Norrköping, irritationen växte skapligt! När vi väl kom fram till skejthallen, så blev allt super, det var länge sen jag åkte men det gick bra och Tim lyckades fånga rätt bra bilder enligt mig. Kom hem strax efter 20/21. Maten stod helt kall, mikrade lasagne. Ont i handleden har jag också, men det är något man får ta och tåla.

Nu återstår det att duscha och gå och lägga sig. Jag är verkligen helt utmattad, imorgon blir det att åka till sjukhuset, ska gå igenom mina värden se så allt är okej!

 

 

Johan.

 


Den efterlängtade veckodagen söndag.

Helgen har varit lugn och kanske tråkig vissa stunder. Fredags var jag med Jonte, Pontus och Tim. Det var roligt! Igår fick jag äntligen skejta för första gången i år. Har velat göra det en bra tid nu. Det var svin kul, fotografera gjorde vi också. Vaknade precis, har fruktansvärt ont i mitt högra lår. Hoppas det blir bra till tisdag. På tisdag ni som undrar så ska vi nämligen ner till Norrköping skatehall. Vi ska ge det ett försök att fånga några sjysta bilder. Ser jag fram i mot! Nu däremot så ska jag äta frukost och ta min dagliga brustablett! Ny vecka imorgon, skönt! Sista veckan inför praktiken som kommer vecka 5.

 

 


Sommar med Göran.

Sommar med Göran var helt okej!

 

 


Veckodag nummer 5

Jag och tim åkte bil till skolan idag. Det var friluftsdag, det innebär att vi skulle åka pulka och gå en promenad på 6km. Istället skippade vi pulkan helt och hållet nästan. Istället bedrog vi oss till Nyköping stad! McDonald’s, och köpte lite kläder. Jag köpte en ny ”zip-hood” på Turnside. 999kr skulle den ha kostat, men turen var inne med 50 % rea. Tim köpte en kofta och en ny jacka! Efter det så åkte vi ner till gumshallen, spelade badminton och för första gången klev jag in i ett gym och testade mig fram. Kvällen tillbringar jag nog hemma, förmodligen inte göra något speciellt. Inget festande för mig.

 

Keep in touch!

 


Henok Achido.

Inte var jag i skolan idag inte. Jag låg i koma tills beskedet kom. Skönt att det är bekräftat nu. Oansvarigt gjort av mig, jag ska aldrig mer göra ett sådan stort misstag igen. Njut av låten!


Veckodag nummer 1

Om jag inte börjar bli lite små sjuk. Känner mig rätt utmattad och seg! Har alla fall åkt och köpt mig lite C-vitaminer idag, några brustabletter med apelsinsmak. Ska ta en dusch snart, och bara ta det lugnt. Skolan idag var rätt lugn, lite långtråkig. Bussen hem 15:15 idag, hatar verkligen bussresorna, fy fan alltså! Fundera på att boka ny tatuering tid, ska bara stabilisera min ekonomi lite bättre innan. Imorgon har man lite sovmorgon också, 09:35 börjar jag, 2st lektioner. Blir ännu en dag med soft stil i sig…

 

 

 


Inget mer än det här.

Idag ska jag ta det lugnt! En runda förbi affären för att få godiset och läsken jag är ute efter till filmen! Eller så blir det bara att sitta framför datorn hela dagen. Mer vill jag inte göra idag! Det är söndag, och jag vill ta det hel lugnt. Andra avenyn ska ses nu. Jäklar, mitt snus är slut också, det blir visst en snabbrunda ut redan nu. Adjö.




In och vände!

Jag var i Nyköping igår kväll. Nog den sämsta äckligaste "fest" jag har sett i mina dagar. Det blev istället att gå över till grannen, en dörr bort. Ingen vi kände men vi var välkomna in! Klockan var strax över 12 idag när vi satt oss i bilen för att bege oss hem igen. Vi sov över hos Pontus, en natt man kanske inte glömmer på första taget. Mer får jag tyvärr inte säga. Men det var annorlunda än vad det brukar gå till. Idag har jag satt in mitt nya slutsteg och bashögtalare i min bil, eftersom som det förra gick sönder. Nu sitter jag i mitt rum och svettas med Marcus. Ska kanske tillbaka till Nyköping ikväll, eller så blir det film hemma. Maten är på gång också, helt utsvulten. Det är alla fall planerna för ikväll. Se vad som händer! Tja.





Skridskor!

Vilken skön skoldag det har varit, bussresorna börjar där i mot ta död på mig. Vet inte exakt hur många timmar man har rest samma sträcka, varje dag. Ut ur fönstret har man blicken med högsta volym av musik! Idag ska jag åka skridskor för första gången på ett antal år. Ikväll blir det 2012 och en påse Ahlgrens.








Should of done something, but I've done it enough. By the way, your hands were shaking!
Rather waste some time with you, and you never would have thought in the end! How amazing it feels just to live again. It's a feeling that you cannot miss, through everyone that’s feels it. Well, you're never gonna find it, if you're looking for it. Won't come your way! Never, if you're looking for it. Good-Bye to you! You're taking up my time!



Avatar 3D!

Kvällen blev att åka till Heron City, för ännu en gång se Avatar. Sjukt bra film, dessutom så gjorde 3D: N det insane! Nu har jag sett båda versionerna. 3D lätt! Börjar klockan 12:05 i morgon. Ska gå och lägga mig nu, yo!




I ett litet perspektiv.

Jag förstår inte, inte ett dugg faktiskt. Du är inte redo säger du? Sen nyår har jag varit någon reserv. Någon som du ville skulle täcka ditt stora svarta håll inom dig. Min uppgift var att bli kär. Inte täcka något för någon annan, som har rivit upp det. Vad en människa kan känna kan man bara veta om man har upplevt det själv. Jag tror inte på dig, du är falsk. Precis som alla andra, vad jag känner och tycker gör du inte ens ett medgivande om. Med andra små ord, du skiter i mig. Lätt och skriv skit samma, när man har någon annan som sitter och puschar på det. Någon som vill det här, någon som vill att det skulle bli så här. Jag var skeptisk redan i början, men då var inte dina ord skit samma, varför? Om du visste att du inte var redo för något som kan likna ett förhållande, varför då säga det och ge hopp? Hopp som ändå kommer att sina iväg. Just det, du hade ett tidigare förhållande! Som har fått dig ur balans, du såg chansen, du tog den. Ensamheten som jag en gång har skrivit om har du också upplevt? Det är alltså mänskligt! Men jag utnyttjade ingen för att rätta till mina egna problem. Jag känner mig här näst lite kränkt men mer utnyttjad.

 

En chans, du fick den! Nu vill jag aldrig mer ha med dig att göra, även om jag kommer må piss en kortare stund. Så gör jag det mer än gärna än att lägga min tid på någon. Jag är som plåster på såren för dig, ni är O-tänkande små. Men av misstagen man gör får man nya erfarenheter, eller så känner jag bara så här för att situationen är så sorlig. Jag kanske inte alls bryr mig om jag tänker efter? Hallå, Vem är du? Känner jag inte dig? Knappt, några dagar ifrån. Nästa helg kommer bli som helgerna brukar vara från en stund bakåt i tiden. Några träffas och dricker sig fulla. Vet du vad, jag gör fan det så hellre än att tänka på något av.

 

Non si può perdere qualcosa che non!


WTF COLLECTIVE!


[Chorus-Chorus Guy]
I'm the guy who sings the chorus
(It breaks up the song)
My part is kinda boring
(I wish that I could go home)
But they're paying me to sing the chorus
(And I really need the cash)
Cause I'm unemployed at the moment
(Just moved back in with my dad)
http://www.jonlajoie.com/

AVATAR!

Kom nyss hem från Nyköping, bio. Jag såg Avatar med Johanna. En av dem bästa filmer som har producerats på länge. Sjukt bra film! Däremot sög biografen hårt. Sista gången jag åker dit för att se en film, dessutom som visar sig vara en kanon rulle. Nu blir det lite thai mat!


Igen! Igen! En gång till!

Tillbaka till skolan imorgon, lovet har varit skönt. Hänt rejält med roliga saker! För en gång skull så ska det bli skönt att börja skolan igen. Få tillbaka rutinerna igen! Idag har jag varit i Stockholm. Nu sitter jag och väntar på Johanna ska komma. Natten kommer att bli jävligt seg, ska försöka somna innan 00:00 idag. Vilket jag inte har gjort på antal veckor nu. Snart kommer helgen också, vilket innebär att man är uppe igen lite senare än normala fall när det är skola. Nu blir det lite tv-spel och Coca Cola!

Peace.


Stampa med Leroy.

Ska snart gå till pizzan och äta. Resten av dagen ska jag studera!



Cloudy with a Chance of Meatballs
ikväll, Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!


8timmar med Betnèr, JA TACK!

Idag har jag gjort två saker sen Johanna åkte hem. Jag har glott på ishockey på Viasat sport med Pappa, Dallas förlorade hemma! Den andra saken är att jag har glott på Magnus Betnèr tills nu. Jag såg igenom hela hans karriär som han har samlat i en box med 5st skivor, som är närmare sagt 7timmar + allt extramatrial som kanske är 1timme långt om man lägger ihop skiten till en hög. 8timmar alltså! Magnus Betnèr, klockan är 3:00 snart. Varenda jävla liten sekund av dem underbara skratt jag har fått av hans tillvaro, har varit värda!! Ganska seg och trött nu. Godnatt!


Pause Break!

Gårdagen kunde inte ha blivit mer bättre! Först tog vi oss en pizza på Cosmos, fyllan kom näst, blev rätt rejält med dricka för min del igår, vilket ledde till ett stort kaos. Frukosten imorse kostade mig 97kr, skapligt dyrt.

 

2st Ost&skink marckor.

1L multivitamindryck.

1st risifrutti

3st pingvinstångar.

 

Kom hem för någon timme sedan. Jag är otroligt trött, sliten och bara vill gå under jorden för en stund! Blir lite mat nu, och slapp framför tv:n enbart!

 


RSS 2.0