40% + 60% = 100%?

Varför köpte jag Gott & blandat SALT? Salt gott & blandat är inte ens gott. Dagarna tickar iväg. Den efterlängtade fredagen är på väg. Men det är inte valborg jag längtar efter..

Jag skulle nog mer se det så här, 40% valborg 60% tatuering. Tatuering, klockan 14:00. Sen tar vi en sjyst middag på det, innan ölen kommer in i bilden. Det löser sig! Allt blir perfekt, det brukar sluta så. Personen ”Crush” kliv fram! :)

 

 


Crush på dig eller nått!


 



That's life motherfucker! :)

Min status just nu är kritisk! Festen igår var lyckad. Det var riktigt kul! Jag brukar absolut inte dricka så stora mängder av alkohol som jag fick i mig igår. Ont i armar och ben, bakfull och lusten till att bara slösas bort under ett varmt täcke är otroligt stor. Längtan till nästa fredag också, den är oändlig. Kommer bli kanon tror jag! Idag har vi chansen att ta hem SM-GULDET också, HV71 all creds till er så fall. Hockey och vilan tar mig förhoppningsvis till lördagskvällen i någorlunda skick. Nu vankas det en rejäl måltid för mig!

 


Innan det går för långt

Sitter jag och har det mysigt! Har precis sett på Andra avenyn och The blind side, otroligt bra. Idag slutade jag 12:50 hemma tidigt. Har träffat en vän idag efter skolan. Dessutom har jag bokat tatuerings tid nu, nästa fredag alltså den 30:e så ska jag köra bröstet. Kommer bli tungt! Imorgon är bäst, jag slutar redan 11:00 vilket är otroligt. Piercingen i tungan mår kanon nu också. Otroligt trött idag är jag, sitter och mumsar kexchoklad. Prison break spelet har man klarat ut för några dagar sedan också. Det efterlängtade spelet sög kuk verkligen! Det menas då att det inte alls var roligt eller bra gjort.

 

Vi har ungt blod i ådrorna…

 

Jag kastar bollen i luften ser var den landar låter den studsa ler när den stannar vet var jag är men är där jag hamnar. Lyssna, förr eller senare kommer hon fatta plus du tog det jävligt lugnt och lät henne tala till punkt. Hör hur du resonerar nu när vi snackar man du gjorde inget dumt, lät som hon tog det för tungt. Jo, det löser sig, så brukar allt bli. Det kommer fixa sig till slut. Riktiga saker finns viktiga ting grejer som händer så se dig omkring. Ge mig någonting för jag ”kippar” för luften förvirring och kaos, nu skippar vi bluffen. Många är hungriga många dem dör, hur kan man leva som somliga gör! Dem går mitt itu med det eller tar itu med det räta på ryggen och höj på ditt huvud, polisen skjuter det blir kravaller, media-skvaller och tårar faller. Dränkt i bruset eller sänkt i ruset hatet och pratet stannar längst i huset. Folk är så rädda och människor så kalla är folk då beredda när känslorna skvallrar! Jag säger om vi bättre umgås, bättre förstår, ju bättre det går desto bättre vi mår! Om vi bättre glor och bättre tänker bättre jag tror vi blir bättre människor. Jag var vidrig mot vänner, vad sa jag till tjejen? Bråka med vakten om galnaste grejen. Ligger kvar i sängen, hoppas känslan ebbar tills rummet krymper och jag trängs med väggar! Jag säger samma sak för 6002:e gången. Jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär. Det kvittar vilken fest det är och hur många jag känner där! Jag svär om jag bara kan klara idag, så ska jag ta mig i kragen och vara så glad. Jag måste ringa runt och be om förlåt känns som jag hellre vill dö men vi får se hur det går! Tacka fan för mina polare har tålamod med mig, hade jag vart dem hade jag knappt tåla att se mig! Min kyl den är tom, mina pengar är slut alla ledtrådar säger: förändra dig nu. Patetisk och ynklig, fy fan vilken dag Jag duschar men samvetet, det sitter kvar! Äntligen så börjar ångesten släppa och den bästa medicinen för mig är sånger som denna!

 

 


Mitt inre jag nej!

Jag vet inte ens varför jag gör det, varför jag tar något på mitt ansvar som är långt utanför mitt område. Du själv skiter fullständigt i allt, bara du är nöjd. Så har det alltid varit och kommer nog inte att ändra på sig heller. Men det stör inte mig, jag måste bara kunna slänga ner foten när det behövs och säga nej. Annars kommer hon att bli sjukt sårad och less på mig. Den andra låser in sig och blir sur. Hur är människor funtade egentligen, alla vi är olika. Men tillsammans blir vi gänget.  Jaja skitsamma som alla andra säger! Igår hängde jag med vänner och hade allmänt trevligt bara, idag har jag vart uppe i garaget. Sitter och väntar på att The big T ska bli klar. Förövrigt är allt super! Någorlunda vackert väder, pengar rullar in och snart är mitt nya spel klart som jag håller på att ladda ner. Ser fram i mot att få testa ”Prison break spelet” Slutorden är att vi har fått nya outsiders i vårt lilla samhälle, keep it up.

 

 

Yo!

 


"BOB"

Ingen skola idag, istället passade jag på att röka vattenpipa med vänner. Vi satt oss på en stor gräsplätt och slog upp pipan första gången i år! Otroligt skönt var det. Trosa blev det en sväng under dagen också, vi skejtade lite men värmen iakttog oss. Imorgon slutar jag tidigt, 11:00 rättare sagt. Får hoppas på vädret imorgon också. Andra avenyn nu!


e fare la vostra vita, il taglio è di nuovo!

Ditt till görande för andra är färglöst. Genomskinligt som luft, existensen till det är minimalt. Du är udda med egenskapen du har och tar. Mycket positivt om man tänker som ingen gör förutom pricken i skalan av din existens. Från ros till ros, från hopp till hopp. Det finns inget som kallas förtroende längre. Ryggen är spräckt, tiden läker sår kanske. Men det börjar likna mer än sår nu! Wops, frågan är om det är värt! Förtroendet verkar inte stå dig närmast, med andra små ord så verkar det helt enkelt inte bry dig ett skit om det. Personer förändras sägs det, men du har inte gjort det påstår du själv. Ska vi ses igen? Kan du lägga ner allt annat då och vara som en vän? Sluta att kasta bort mig när bilden kommer upp. Sluta med alla dessa vita lögner och var det du kallar dig själv för, vän.

 

 


FOR HAITI!

Sista natten på lovet man kan tillbringa uppe sent! Stämningen njuts med två vänner samt lite Coca Cola och tv spelande. Lovet har varit kanon verkligen, mycket har skett! Natten ska bli lång inte en blund sömn ska vi försöka ge den. Ska inte ge mig chansen till att skriva så mycket mer.

 

En underbar låt genom all dess tid. Lyssna och förstå.

 


STANDBY MOTHERFUCKER!

Riktigt jävla usel är jag! Jag håller med. Men jag har faktiskt haft 40 graders feber vilket har lett till att jag inte har skrivit på ett tag. Idag ska jag köra till Nyköping för 300kr, lätt?! Senare ska jag kanske träffa en tjej eller så blir det att vara med vänner. Jag blir så sjukt sur! Ni är bara för mycket, ni tror och tycker allt för mycket. Större förväntningar än vad en skala kan ut ge. Snälla, skär upp strupen och låt någon urinera ner er.


Kortet är lagt.


Spegeln i mig.

Jag kollade och jag såg. Såg något jag inte ville se, en vuxen med ord från en 12åring som förvandlas till trycken på tangentbordet, som småningom blir till skrift, meningar, fraser, påstående och argument som en vuxen försöker klämma ur sig. Du har sänkt dig själv som person när du har blivit äldre. Du var större när du var mindre. Nu försöker mr.vuxen attityd ta över dig. Du måste verkligen ha as många saker att tänka på, det ville jag inte se, jag ville inte bry mig mer! Du verkar inte alls ha det så himla perfekt som jag hade trott och hoppats på, inte alls. Istället har du blivit någon som försöker mingla lite men ändå inte. Ditt utseende är en stor katastrof, håll upp ögonlocken och kolla vad du har gjort mot dig själv? Du som var så himla söt och vacker, inte i dessa dagar. Tiden förändras inte, den förändras oss. Oss som var en gång i tiden. Historia man kan berätta till vänner och bekanta, några glada och positiva minnen. I själva fallet så går det vidare med ingenting. Det blir bortglömt, inget har hänt. Jag glider ifrån allt, vad var jag en gång? Jag förlorar mitt fokus, vad drömde jag om? Jag har lånat av banken, jag har säkerhetsdörr. Jag skulle aldrig få säga att det var enklare förr. Jag ser mig i spegeln, det är en dålig dag. Är det honom jag känner, är det han som är jag?

 

 


Fly away, haha?

Tungan är på bättringsvägen äntligen. Gör inte alls ont det är bara sjukt jobbigt att den är uppsvullen, min mat har bestått av Jordgubbskräm och yoghurt dem närmaste dagarna. Det som är mest jobbigast och irriterande är att man inte kan äta vad som helst, nu inser jag verkligen hur god mat är gott! Snusa kan jag inte heller göra så mycket, får inte känna på snusen med tungan, istället blir det cigg då och då, någon enstaka snus också. Längtar tills jag kan äta mat igen och ta mig en kopp kaffe med snus! Igår var jag med vänner, sjukt roligt! Vänner idag igen, imorgon ska jag slänga på sommardäcken på bilen också! J

 

Ska ut och ta en cigg och prata i telefon! Puss…

 

 


"puuuuuuuuuuungspark"

Jag blir less på dig ibland. När du vaknar upp på fel sida, spelar ingen roll vem man är eller har varit i dina ögon. När det händer så händer det. Du är otrevlig och allmänt dryg bara utan anledning. Du skyller och gnäller på andra när du mår som du gör. Det är inte ditt fel, aldrig! Alltid deras fel att du mår som du gör ibland, du kan inte stå för ett skit som du gör om man ska vara riktigt ärlig. Ta bara den gången pingisracket flög, du kunde inte stå för det när frågan kom ”Vem var det som kastade racket?” Istället fick din vän kliva fram och ta skulden för något som du gjorde. Efteråt så gick du och skröt, kan hända än i dag att du gör det hur du kastade racket av ren ilska. Du har inte lärt dig någonting, ingen heder alls i kroppen har du. Du gör precis som du vill hela tiden. Passar det inte så struntar du i att göra det eller blir smått irriterande och skyller på någon istället. Du kan till och med gå ut med hot mot några, att du inte tänker göra det och det om den personen är med oss. Bara för att du har stört dig på honom innan. Men du, varför säger du inte det rakt ut till den personen det handlar om? Varför ska du smyga runt med det, är du så jävla feg? Du säger att vår vänskapskrets är liten. Tala för dig själv, tro fan att du inte har vänner som du beter dig. Du har till och med fått mig att tröttna på dig nu! Det krävs rätt mycket för att få mig att lessna som jag har gjort nu, jag har ställt upp till 110% för dig. Skjutsat dig, hämtat dig gjort princip allt du har frågat mig om. Men ändå beter du dig som du gör mot mig. Man kvävs i din närvaro när något sånt här inträffar. Du försöker vara någon, ”Fan, alla brudar gillar mig, kollar hela tiden på mig” men ändå så drar du hem dem fulaste och minsta tjejerna du hittar? Inte för att vara taskig, men slå upp ögonen och kolla dig omkring, spräck bubblan för i helvete. Det kanske är dags nu. Om du inte vill bli den du pratar om då och då, om ingen förändring sker så kommer det precis att bli så.

 

Din bästa vän, han är verkligen en vän som jag ser det. Förstår inte hur han står ut bara, 18år men går inte på krogen någonsin fast han har andra vänner som är lika gamla som han. Som vill gå. Istället styr du honom, jag minns den gången du blev förbannad på honom för att han hade en flickvän, han hade då inte tiden att vara med dig lika ofta. När du är redo ska han stå givakt för dig. Du struntar i vad andra vill som är med dig, du vet att du alltid har en som kommer att göra det du säger åt honom att göra. Det har du själv sagt till mig. Seriöst, lider du av något? Kliv fram i rampljuset och berätta det så fall, så man förstår sig på dig. Du pratar om att alla ”småbarn” är så himla omogna hela tiden, men va fan..         Du är precis likadan själv, skillnaden är mellan er att du är äldre. Men ibland märks det knappt. Jag står hellre själv med en kompis mindre än att ha en som är oärlig och falsk, dessutom bete sig illa mot än. Om du läser det här så vet jag exakt hur du kommer att reagera. Antingen kommer du bli sjukt sur och göra något för att hämnas, vilket jag hoppas på! Det är bara ännu ett bevis på att det jag skriver faktiskt stämmer ganska bra och att du inte kan stå för det. Eller så kommer du att förstå att du inte är guldstjärnan i alla lägen, kanske få en tankeställare som får dig att börja tänka att det inte kanske är så himla moget det du gör, som du kallar dig ”mogen” så fall vet jag inte jag hur jag ska definiera mogen. Jag kommer inte att göra ett skit för dig förens du kan ta ditt ansvar och be om ursäkt. Annars kan du fortsätta och leva i den civiliserade bubbla och vara pricken över i:et.


RSS 2.0