Var finns varan, ha! Trodde du det eller ...

Då ska jag ta ett dopp i alkoholen igen imorgon. Jag ska neråt i djupets ljus stund förmodligenvis.
Konstruktivt och impuls inkasserat, den tyske goda drycken jägermeister återigen. Ta ett dussin av denna dryck, och du bjuds på magi som inte kan upplevas mer än naturligt, en trollkarl avslöja aldrig sina trick.
Trollkarl är inte mig själv instämmande, jag pratar om naturligtvis om fylla.

Inte ska jag upp och sväva bland all moln vi har ovanför oss, om vi ta en gnutta titt uppåt. Jag tänkte bevara mig själv på jorden imorgon, fylla & party upp till våning 3. Godstämma och impulsiva kontakthandlingar med möte av all sorts människor. Jag är inte stängd, men inte öppen. Har du nyklen? Nää, skulle inte tro det va!!


Från denna torsdag har jag lärt mig själv en sak. Jag har upptäckt en medelmåttlig udda sak jag bär inne på. Rent sagt ut, D U Ä R F U L. Det stämmer, du är så satans ful. Jag vet inte, jag vill inte vara den som säger något sådant till någon annan. Min åsikt är min åsikt. Från att börja tänka till att helt och hållet skippa det krångliga kom jag fram till att du är för ful för mig. Förlåt, kan man säga det? Jag kan väl ändå inte rådföra att mitt inre säger och sätter upp ett nej framför ditt ansikte.


Därför ska jag inte vara just den där typen mot dig som ger en gnutta förhoppning om att du kan bli min, för det kan du inte. Aldrig någonsin kommer jag att tillhöra någon som är så pass som du är för mig. Och förlåt, det låter också bara helt fel? Jag menar, eller rättare sagt som sagt jag kan inte hjälpa det. Inte att gå i mot sig själv för en annans skull. Bara för du kanske ligger och fantiserar på hur lyckligt det skulle vara, observera skulle då. För det skulle, enligt dig så skulle det. Enligt mig så ”skulle” det inte mer än något vara en stor förlust, en förlust som jag definierar som en olycklig och för tung stund att andas igenom.


Hypotetiskt tänkande är jag en udda person. Jag gillar att göra saker & tänker som ingen annan gör. Det gör mig till den jag är idag. Du gillar det, jag vet. Det har du sagt allt för många gånger. Men vår kemi är noll. Snälla, gravera in det i dina tankar.


Hej.


Pixie Lott & Followill.



Idag ska jag hålla mig väldigt, väldigt kort när det gäller skrivandet. Låten jag publicerar här vill jag bara lägga på några goda ord för. Otroligt underbar bra låt! Bättre just nu finns inte.

 

Alla ni som har ett annat tycke för låten, är inte välkomna till min blogg idag.















Fossil 54.

Du hoppar i, fast det är djupt. Rädslan för det hopp du tog är borta. Ett ögonblick från att nå det du aldrig kommer att nå. Jag struntar i det. Jag ignorerar dig totalt, jag uppträder som jag inte skulle existera för dig. Varje gång, du utger dina ord till mig, så vill jag inget annat än att bara försöka förklara. Förklara något du inte kommer att kunna begripa dig på, jag pratar inte om dig om du tror det. Inte du, men just dig.  Du söker efter svar som inte finns, det handlar inte om mig, inte dig och inte om oss. Att förstår är att förlåta. Men det finns inget att ge någon en förlåtelse.

 

Sluta spela någon du snart blir. Du tappar bort ditt rätta jag i fallet mot djupet. Det handlar om ingen, du står själv med en massa människor runt dig. Frågan är, är man själv då?

 

 

 

 


A perfect day framfört av mig.

Om jag ska dö vill jag göra det med stil Som Thelma och Louise. Som en sista utväg undan
Harvey Cartel och resten av snutarna. Sluta lipa, köra min bil, rakt ut för ett stup. Precis, precis, precis som rockbrudarna i filmen gör! Och det är vackert och när jag dör ska det vara precis sådär. I tusen kilometers fart rakt ner för backen. Om jag ska dö ska jag sitta på en vit häst, med en bombväst, rida ner för avenyn med en spikklubba. Bulta skiten ut dom som skit ska bultas ur. Sen detonera mig själv, färga hela boulevarden röd. Sen kan dem sitta i sina tiotusenkronors hyresrätter och lipa. Så ska jag dö!!

Om jag ska dö. Och ja, det ska jag någon gång. Och då vill jag dö till min favoritsång
”A Perfect Day”, framförd av Lou Reed och mig själv. Sittandes på ett klippblock lipar vi, blöder ihjäl. När vi ger varandra papercuts till hans mörka stämma. Min ganska ostämda. Solen går ner bakom bergen på någon gammal skärgårdsö, å. Lou Reed lutar sig fram och viskar ”Johan, Johan, Johan, Johan så vill jag också dö”.

(Oh, yes, yes, yes, yes
Die such a perfect day, it’s beautiful they say)


Om jag ska dö, och det ska jag säkert men det är många år kvar. Ska jag ta mig i kragen, ta alla pengar jag har. Köpa mig ett flygplan, och låta planets vingar stiga tills dem inte längre kan stiga. Och sen, och sen, och sen, spränga hela skiten i luften bara för att jag har lust och sen sprida mina rester över hela landet Sverige!! Ni kommer tro det snöar, men det är när jag dör. Men det är min aska kompis, och det är helt andra färger.

Om jag ska dö ska det vara på mitt sätt. Rätt förberett och precis som jag vill. Till den musik jag valt och med rätt accessoarer. Sista hjärtslaget i takt till ett tungt, fett beat. Så att när jag lämnat in min sista närvarorapport i sekunden. Kort tills jag lämnar er blott, en millisekund men. Det blir jävligt snyggt, färgsprakande fyrverkerier, fest och glöd
Så, så, så ska jag dö.

Som en supernova.

Som en riddare längs avenyn, så ska jag dö. Till en låt av Lou Reed, så ska jag dö. Som Thelma och Louis dog, så ska jag dö. Mitt i en kamp, mitt i en strid, så ska jag dö.

 

 


Försovning 3år p u n k t s l u t. Den jag är?

Jag har lovat och lovat. Men ingen förändring sker. Jag är så himla trött på morgonen, så trött att det blir ett stort hinder i mitt liv. Snart påverkas skolgången om inget mirakel sker! Men miraklet jag går och väntar på är just mig själv. Min instinkt till att förändringen sker, gå lägga sig tidigare och bara palla sig upp på en tidig vardags morgon. Istället för att ligga kvar i den varma sköna sängen och ta sista bussen in med panik och stress i ryggen.

 

Nu har jag själv fått nog. Nästa vecka ska jag ändra det här! Jag ska börja stänga av min dator 23:00 varje kväll när det är en tidig morgon som väntar på mig. Inte nog med det, jag ska börja hinna äta frukost i lugn och ro också.

 

Mitt liv har oftast sett ut av en prägling av stress. Jag hets dricker till och med det övervarma kaffet för att hinna med. Envis som jag är så borde inte det här vara ett problem kan jag tycka.

 

Imorgon är jag ”ledig”. Det är nämligen en fotbollsturneringsdag imorgon i skolan. Vilket jag inte tänker ställa upp på. Jag har faktiskt ett gott skäl till det för en gång skull. Jag har nämligen lyckats skada foten, hälsenan dessvärre. En dag jag kan sova ut länge om jag nu har lust till det. Vilket jag kommer förmodligen att ha, om man tänker efter att jag har försovit mig i snart 3år.

 

Jag blir förbannad på mig själv att jag varje gång lovar något jag inte kan ändra på. Men jag tänker inte sluta. Att sitta uppe långt in på natten är inte lösningen för mig. Vilket jag inte tänker göra något mer.

 

Kvällen bjuder på Coca Cola Zero och tack vare dig så ska jag ta och kolla in Rederiet!

 

 


Foten är av nu.




1&2



*Schalalallalalaaaa*

För en gång skull skäms jag över att vara svensk! Jag förstår inte hur man har kunnat rösta fram ett parti med ideologier och främlingsfientliga åsikter in i riksdagen. Jag skäms för att vi kommer framstå som ett rasistiskt land inom politiken. För det är precis vad folket har gjort som har lagt sitt stöd mot ett parti som egentligen inte borde finnas. Jag anser själv att Sverigedemokraterna kommer att dra fram fler problem än vad dem vill lösa.

 

Vi ser ju redan nu hur människor i Sverige har reagerat och kanske fortfarande är chockade av det. Ett parti som Sverigedemokraterna vill ingen ha inne i riksdagen. Ingen vill samarbeta med ett parti som har den politik dem har. En stor förlust för hela Sverige.

 

Jimmy Åkesson och sin hockeyklack han hade släpat med sig igår på valvakan var enormt pinsamt. Att han kan uttala sig som han gör: ”Jag förväntar mig samarbete av något av partierna”. Du ska inte förvänta dig ett jävla dugg. Hela grunden som ditt parti står på är 3 punkter inom invandring, vilket gör saken rätt klart vilken respons du kommer att få.

 


 


Valvakan 2010.


Ny fräsch blogg.

Håller nu på att skapa mina nya blogg design. Det mesta är redan klart, lite små pill i kodningen så är det perfekt.

 

På tal om gårdagens natt. Satan alltså. Från tomhänt till katastrofalts inbördeskrig. Jag skyller på alkoholen, vilket är dumt. Allt som var från en glädje stund till något jag knappt minns. Fulla & överdrivna med ord. Det är min mening från igår!


MAFIA II

Sitter just nu och väntar på att väntetiden ska rinna ut i sanden. Håller nämligen på att färga mitt hår! Det blir brunt som vanligt. Jävligt fräscht, klippte mig idag också. Ikväll blir det idol! Imorgon är det tydligen skolval också, vette fan hur det går … Håller på att ladda hem det nya spelet MAfia II också, efterlängtat uta fan! Min dag har inte bestått mer än så, ledsen! Bye.

 

 

 


In gång på nya skor.

Beställt ett par nya skor. Se bilderna!


2L Zero.

En gång i tiden var ett tag sen nu. Ett gäng där man inte kunde dra sig ur! Jag var femton med kände mig som tjugosju, och jag skäms för jag minns att vi var som djur. Inne på Victors tar jag flaskan i baren och bara smack! Dega jack vegas femtonhundra på ett klick. Gick till den lokala musikaffären och köpte mick. Hade ingenting till att tjäna lika mycket som min månadslön på ett dj-gig.


Tjafsa med någon snubbe i buffaloskor. Om en cigg, ända tills någon hostade blod.

Så du kör med tesen: bränner jag en artist står tusen åter! Drar jag ut min kuk ur röven
kommer ändå någon ny och suger på den. Varför? för branschen är så sjukligt logisk,
jag är framgångsrik! Nu kör jag bilen själv för och slippa chaufförer som kör med handbroms i blygsamt, skrytsamt men har rent mjöl i påsen om du skrapar längre ner än på ytan. Jag är mitt eget försäkringsbolag ingen går säker idag, för "dem tas, dem tas..."


Jag har haft en massa problem. Hur förklarar jag skiten för folk som aldrig lidit eller som fått stryk som liten! För varje år som går så ökar åldern, eskalera våldet. Jag var sjutton, bodde själv och hade tappat kontrollen. Hamnar i fight och ville visa mig som tuffast i gruppen. Man vill vara ruffast i hoodsen genom att fucka någon snubbe! Om man slår ut sin vrede och man slutar inte förens det är för sent och går och lägger sig, jag måste sluta hävda mig!


With somebody.

”Det går bra nu”. Yes sir! Nu går det allt bra. Har börjat med mitt projekt om hur man lanserar en festival. Ska bli otroligt kul! Mindre kul är vädret ute, enbart regn hela dagarna nu. Vilket gör att man spendera all tid framför datorn.

 

Idag är jag trött, grinig och bara allmänt sugen på att irritera någon jävel. Ikväll blir det Idol och senare film. Min nya telefon jag fick för ett tag sen fungerar underbart! Bästa mobilen, 10/10.

 

Maten är snart klar, hamburgare med massa sallad på och en tub ketchup. N A J S ! ! ! !  Min mössa jag beställde verkar dröja veckan ut att få den.

 

Pang.





companiet-

"Åh, vad livet är kul." Men väx upp förfan! Om livet är kul, så har det varit för kort, det är regeln. "Men jag har tagit studenten” Men grattis! En full apa kan ta ju ta studenten. Är det något att fira? ”Det är så hårda krav på gymnasiet” Mmm, Shiit vad jobbigt det var! Sitta att fika 4 timmar om dagen med sina bästa polare, eller läsa en bok varannan vecka. Det var ju slappare sen när man äntligen fick börja jobba. ”Men jag klarar de, klarar de.” Grattis, ta din roliga mössa och åka runt på något jävla flak och fira att du har blivit arbetslös. Känns det bättre nu.

Är vi nära nu?

Då var denna helg avklarad! En helg som fick mig återigen att slå upp ögonen för något nytt. Få en inblick i vad helvete som föregår. Sorligt är det. I fredags blev det öl som vanligt, sista gången på ett tag nu. Tänker nämligen lägga ner all drickande ett tag framöver. Det positiva med den dagen var att jag råkade kamma hem 700kr på maskinen. Vilket har lett till att jag har beställt en ny fräsch mössa. I lördags var jag bara med vänner. Åkte runt i bilen och inte gjorde något mer än så.

 

Mitt liv står ganska stilla nu. Inget händer, inget som görs. Det är bara att leva med det. Inget jag kan påverka för tillfället.  Du är från och till, hon leker med mig känns det som. Vad näst?

 

Ikväll har jag sett 4st Johan Falk filmer i alla fall, tänkte kolla igenom filmerna. Träna&dusch som leder vägen till sömn. Godnatt!



Hör du det! Ingenting.


F A C E P A L M ! ! !

Alltså för i helvete! jag blir så jävla irriterad när jag ser vad han sysslar med. Jävla idioit rent ut sagt. Kan man vara sämre än vad han är? Kan man bli sämre än vad skalan sämre kan ut ge sig? Tydligen ...






Kommentaren där alltså!


Telefonen kom.

Fick min nya telefon igår. Iphone 4. Jätte fin och praktisk, även ett nytt telefon nummer har jag skaffat mig. Pma mig för numret. yo


 

 


Jätteorm i påsen!

















Inte som andra.

Imorgon har jag mitt viktiga möte med Rektorn. Angående min framtid, vilket ser ljust ut än så länge. Planen är så att jag tänker ge mig in i något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Men det känns rätt! Plugga upp några ämnen inför högskola nästa år förmodligen. Ska verkligen ge allt jag har åt studierna nu, allt för att lyckas! Ett år, sedan kanske jag inte ser Vagnhärad lika mycket längre. Högskolan jag vill gå på ligger i Jönköping. Om jag nu kommer in där jag vill, vilket jag kommer! Så längtar jag tills att få säga adjö till Vagnhärad. Börja om, börja på något nytt. Studera, få nya vänner och bara ha kul! Nytt boende, allt det där som inte finns här för mig i Vagnhärad. Så jäkla trött på stället man lever på. Imorgon kväll blir det öl drickande! Nu blir det fifa 10 & senare film.

 

 

Så alla ni som tror att jag har hoppat av skolan och studierna har fel.


 


Har inte krockat i någon bil ens?

Lite som kung Midas. Allt du rör blir till moll. Men om du ramlar kommer jag ramla åt samma håll! Spelar ingen roll vad du gör. Ingen hade rört sig om du föll. Jag vet det är tungt vännen. Men det är lugnt vännen!


Ladda din iPod. Ladda den med stråkar och med sorg! Du kommer vara minst lika blå i Tokyo som i Göteborg… Det spelar ingen roll kompis. Vi ska åt samma håll kompis. För vi har ingen koll kompis. För allt du rör blir till moll!


Ramlar, kommer jag att ramla åt samma håll. För det spelar ingen roll vad du gör. Jag tror ingen hade rört sig om du föll. Jag vet det är tungt vännen. Men det är lugnt vännen!


Vakta din tunga. Vakta den med pilbåge och med sköld! (Du måste vakta med ditt liv) Tusen optimister kommer att anklaga dig för stöld. Du har inget val vännen. Du fick höra det som barn vännen. Jag vet precis hur du känner när (Jag vet precis) Allt du rör blir till moll


Det här skrev jag för din telefonsvarare. Jag har inte lång tid på mig, max fyra minuter kvar. Tar det mer än så kan du väl snälla ringa upp, så jag kan fortsätta berätta allt som jag har glömt.


Jag blir sentimental så fort som det blir morgon eller natt. Någon har stulit mitt hjärta, ersätt det med en attrapp - en mekanisk bomb som tickar, hysteriskt mycket. Det här är ingen kärleksdikt. Jag vet vad ni tycker om det.


Visste du att… Min favoritfärg är både grön och röd.
Att hälften av mina dikter handlar om hur det är att vara död. Jag har inte krockat i någon bil ens. Visste du att jag bröt min arm två gånger och hatar penicillin? Kom och hämta din kniv, det börjar bli sent. Den sitter fast, mellan mina revben. Kom och hämta din kniv, det börjar bli natt. Den sitter kvar, där du den en gång satt!


Forskarna jublar när de uppväcker kvinnan. Maskinen talar hennes ord innan det försvinner. Tanken är digital, tanken bär. Tänk om hennes anhöriga hade varit här? ”Paus där” Se pianistens knogar. Titta nu log han och titta nu dog han! Låt mig ta min mamma som exempel. Hon älskar mina metaforer när jag gör såhär. Min före detta bästa väns alla magsår ligger begravda


Under motorvägsfält mellan Svalöv och Årsta. Och undra vad som hänt. Krig igen med det är det väl jämt. Mitt gamla kök är fullt av tidningsnotiser. Fryser alla lika hårt så överlever de krisen. Mina minnen är som fiskar vissa simmar andra viskar: - Du ska minnas dina skrik varenda gång som någon tystnar. Vi måste hinna innan vi får gåshud. Strax dags för slagsmål men först kommer det blåsljud!

 



RSS 2.0