Tro mig.

Kom precis hem ifrån Nora. Sov där så jag skulle ha en bit närmare till skolan. Hade bara ett utvecklingssamtal klockan 10 imorse, som jag naturligtvis skulle försova mig för. Ingen skola, blev raka väg hem istället. Jag tänkte slå till med en lunch alldeles strax. Sjukt skönt väder ute igen, så underbart att känna. Idag ska jag tillbringa min tid med vänner, ta ett fik och prata. Har en hel del att säga, men det tänker jag inte nämna här. Imorgon gäller det, då ska det ske. 16:00 imorgon så har jag piercing i tungan härefter. En dag kvar i skolan tills man tar klivet fram och får lovet man har tjata om. Ledig på Torsdag och helgdag på fredag. På tal om ingenting är jag jätte trött, lunch & dusch och en snabb check i FL STUDIO. Hi!


10 REFRESHING MOMENTS COLD AND EASY!

Har precis avklarat en middag som bestod av kött och potatisgratäng med två glas vin till. Riktigt gott var det. I fredags var Adept i Trosa och spelade, min smärta efter spelningen är dock inte försvunnen ännu. Idag kollade jag på DM final i innebandy med två stycken vänner. Igår tjänade jag 600kr på att skjutsa en till Nyköping fram och tillbaka, inte illa! Ikväll ska jag verkligen försöka komma i sängs. Måste börja vända tillbaka dygnet, missar skolan på grund av det annars. Veckan som kommer är soft! Ledig på tisdag och så är det röd-dag på fredag. Längtar tills påsklovet är här. Det ska bli så jävla skönt. Har en ny kofta och en hoodie på tal om ingenting, och nästa onsdag får jag min tröja jag beställde för några dagar sen, kaaachiing!

 

Varje gång jag ser dig så vill jag bara gå min väg, bort där inte du är. Ska jag alltid känna så? Du är så ytlig och genomskinlig. Du försöker vara alla till hands hela tiden. Du tror att du är så himla speciell bara för att du har haft ett liv som har gått upp och ner till och från. Men du, andas ut! Du är inte själv, som du verkar tro ibland. Det du använder som försvar är just dina tidigare problem, det använder du som ett argument. Hur svårt har man då egentligen haft det om man kan ta upp det som ingenting hade hänt! Inte nog med det, du kan inte ta en fråga som ger dig en liten tankeställare ”Jag kanske gjorde fel.” När vi pratar så är det inte prat. Man kan inte säga något utan att du brusar upp och tar åt dig som att hela världen är i mot dig. Kan man inte ta en gnutta kritik så kommer du inte långt. Du kunde inte ens stå öga mot öga och prata ut om det. Istället lät du någon annan kliva fram i rampljuset som absolut inte hade med saken att göra. Jo visst, kalla dig mogen och ansvarsfull, gör det. Jag lyssnar inte.. Sanningen är den att du är så jävla feg och rädd så du kan inte stå för det du har en gång slängt ur dig när ingen annan hör. Du går bakom ryggen och ljuger om någon som har gjort dig något för att få en reaktion hos någon. Det är en känsla jag har fått, men som sagt det är bara en känsla. Kan inte döma någon för det! Kolla, du känner dig träffad, det är inte du jag skriver om. Det är en känsla, lägg det på minnet är du rar.



To understand how it feels you must try and to try you most belive and to belive you have to understand. Understand that erverthing is not what you think and whant.

 

 

 


Drink Til Ya Stink Like Adept!

Dansande fjortisar och adept blev gårdagens kväll för mig. När jag säger ”dansande fjortisar” så påpekar jag bara ett antal personer som var där igår, kollade ni er omkring så vet ni nu vilka jag syftar på. Adept var grymma, hade inte så stora förväntningar om att ljudet och scenen skulle vara bra. Ljudet var bättre än mina förväntningar faktiskt. Peppade med lite vin innan som fick gott resultat, moshpiten var så där! Några smällar fick man ta och ge. Värmen steg oerhört mycket inne i lokalen. Jag var så svettig att jag var tvungen att kasta av mig t-shirten. Min kondition ligger inte på samma nivå som jag höll igår. Det viktigaste är att man hade kul och fick ut något av sina 50kr man hade köpt biljetten för. Vilket jag tycker att jag fick. Nu har jag 1,5 L vin kvar. Någon?  Min kropp mår inte speciellt bra kan jag tillägga, jag har ont sen igår! Fick ett par ordentliga slag mot magen igår vilket känns idag. Smalbenet har fått ett jack i sig, omplåstrat och klart! Så om någon vill komma över på ett glas eller två och kan erbjuda en super skön massage upplevelse, visst jag är hemma!

 

Ska strax beställa en 90g hamburgare, orkar inte tillaga frukost idag. Snuset är slut också, vilket börjar få mig till att bli otrevlig. Skärp dig johaaaan! Annars ska jag nog träffa vänner i en liten stund och umgås med, senare ikväll blir det film för hela slanten. Vila upp kroppen och bara smutta på godis och läsk.

 

Oj, jag skickade tydligen ett sms till dig tidigare, jo visst jag blev ”din kille” då. Du känner mig för att vi har växlat något ord i all hast. Det är väl så det ligger till. Nä, så är det inte! Jävla idiot.

 


[email protected]

JAG VILL, DU KAN INTE.

 

Jag vill bli av med min stora och super bra stationära dator och mitt fina skrivbord. Istället kommer det in en ny fräsch laptop och en stor dubbelsäng som jag kan ligga och njuta i tillsammans med allt. Kommer nog aldrig att ske, inte så länge man inte har pengar till det. Jag påstår absolut inte att min ekonomi är dålig, inte alls. Bara att jag inte har dem där tusenlapparna till just det här. Sommarjobb är på gång kan jag meddela er alla som läser. Jag har sökt till Gröna lund, annars får bror rycka in i sista minuten och försöka skaffa mig ett jobb. Idag har jag varit i Trosa igen, jag har bokat tid för piercing. Äter snart, tillsvidare gå ut till vänner. Imorgon blir det att åka till skolan och ha sjukt tråkigt, med tanken på att det är konsert på kvällen. Adept ska spela i Trosa, ska bli kul att få se dem äntligen. Jag har velat det länge nu men aldrig. På tal om skolan så har jag enbart vart där en gång den här veckan. Inte bra men förlorar inte så stort på det heller. Nästa vecka har man schema igen, blir skönt att få tillbaka rutiner. Jag sitter och dricka en kopp kaffe tillsammans med August burns red i högtalarna.

 

En helt ny design på min blogg ska komma upp framöver hade jag tänkt. Ska ta mig stunden till att sätta mig ner och tänka ut något briljant! Om någon har drift till att utveckla mina idéer så hör av er! Min ork till att sitta och försöka få allt perfekt är liten just nu.

 

Gym är inget för mig. Jag vill inte kasta bort dem pengarna på att träna, istället tog jag allt i mina egna händer och tillverkade ett ”hävräcke” som man kan montera på väggen eller i taket. Det tog mig 3timmar att göra det. Började med att kolla måtten jag ville ha, efter det så kapade jag upp rör med en diameter som passade mig bra, 20graders vinkel är handtagen satt på neråt, svetsade ihop handtagen med själva röret. Därefter valde jag en plåt som skulle bli monteringsplattan. 1-3mm plåt, borrade 3 stycken hål i varje ända. Hålen passar för en fransk träskruv. Själva ”hävräcket” är klart och monteringsplattan. Nu skulle jag bara behöva två ben som går från räcket till monteringsplattan, jag tog 40 rör till det. Vilket är stadigt och bra, gröpte ur rören så dem gled in i rörets form lite lätt och snyggt! Svetsade ihop allt och gick över till lackeringshallen. Jag valde en svart färg, som jag sprutade på två gånger. Efter det så hade jag sparat 2750kr. Priset låter högt, men är ingenting om man vill ha kvalité på grejerna i affären.  Se bilder under! :)

 

 

 

Jag struntar i något som aldrig har skett.


Början blev slutet.

Då har man kommit med i ”Veckans blogg finalister” som består av 15 olika bloggar, har inte hunnit kolla in alla ännu. Kommer förmodligen inte hinna med det, men några har jag kikat på och ser vilka jag tävlar mot. Mina odds till vint är svaga, mycket svaga tror jag! Har inte så jätte många besökare, det går upp och ner hela tiden kan man säga. Jag kommer faktiskt inte att göra reklam av något slag eller försöka få personer att rösta just på mig. En sann vinnare ska det bli helt enkelt, i mina ögon ska man gilla det man ser på bloggen och i sådana fall kan man skicka iväg sin röst. Jag satsar totalt på mina få besökare och hoppas att dem hjälper mig.

 

Om det är så att ni vill hjälpa mig och rösta fram mig, så kan ni rösta på http://conler.blogg.se/

Eran ip-adress kommer då att registreras, en röst per ip! Så var det med det, låt tiden ticka och se hur det slutar.

 

Jag vill tillägga att jag redan är nöjd med att vara med i toppen av finalisterna. Kommer inte att ödsla mer tid på tävlingen.

 

Kopplar ifrån mig, låt mig tänka. Låt mina tankar om dig komma till liv igen, vi som precis la på nyss. Varför? Jag vill inte ens göra det jag gör. Du är borta, långt iväg från mig. Det är mitt fel, men det är mitt val. Om du bara skulle kunna ge det som du inte kan, skulle jag då bevisa att du gjorde rätt? Det kommer aldrig att bli ett av två med oss. Förlåt, vi båda är förlorare i min synvilla. Du berättar och jag tolkar, jag förstår inte varför, det går inte att förklara. Det växer allt mer till litet än hoppet ger. Jag kan inte stå ut längre, jag måste gå, jag måste sätta ett hinder i vägen för mig själv, annars kommer det inte att bli en lätt situation. Otrevliga saker kan hända säger.. Jag kollar på min mobil och hoppas på att du ska skriva. Det händer inte och det har sin betydelse, hindret är där. Om modet till att gå runt hindret fanns, så skulle svaret bli lycka. Tolkningen av dina ord förvandlas till bilder i mitt huvud, jag vill kunna se det framför mig. Det jag ser är rädsla och en viss osäkerhet på vad man ska göra, reaktionen skulle bli ett ynkligt fattande av det jag tolkar. Men tolkningen är stor, det kommer att spricka. Värdheten i det kommer att sjunka till nollgradigt efter en tids ensamhet. Ruta noll är början, du står på ettan, snälla kliv tillbaka steget du just klev fram med? Lusten är där, jag känner det på mig. Men rädslan är större än modet, ett är ni, två kommer det att bli. Lyssna och ta till, efter det? Tänk, svaret är tänk. Handla senare, du har bara ett halvtsteg kvar till rutan början nu. Tankarna är där hos dig. Gör din handling och står hårt fast vid den. Du kommer närmare då, jag vill klättra upp till rutan där jag kan sudda bort dem bilderna efter mina tolkningar av din berättelse och skapa nya. Rädslan är borta, hindret finns inte! Du är närmare än nära nu.

 

 


Blue Melange!

Besökare kommer, besökare går. Till er som inte förstår varför jag bloggar.

 

Jag bloggar inte för att försöka komma någonstans med det, som vi märker nästan varje dag att personer gör. Jag vill inte bli känd inom blogg världen, jag gillar att skriva vad jag tycker och sen har jag valt och delat med mig det på en blogg. Det är ingen som är tvingad att läsa det jag har att komma med. Jag struntar faktiskt fullständigt i hur min statistik ser ut på min sida, självklart är det kul om många har kollat in och gillar det jag skriver om. För det mesta så handlar det enbart om mig, det är så jag har valt att lägga upp bloggen på, allt om mig och saker som rör mig och andra. Det finns vissa som sitter och improviserar en kommentar som ska vara negativt, det ska vara kritik till mig påstår dem. Sen har vi dem som gillar det jag skriver om, hur jag skriver det och när. Jag försöker skriva så gott jag kan varje gång jag bestämmer mig för att uppdatera mig på bloggen. Men det är fortfarande inte ni som ska säga åt mig att uppdatera eller bli mer ”aktiv”. Det tänker jag inte lyssna på alls, jag skriver när jag vill och har tid. Kortfattat och lätt.

 

Idag åkte jag till skolan, har inte något schema för den här veckan. Vi kör på special schema. Vilket är rätt skönt! Imorgon är jag ledig, i alla fall som jag ser på det. Skulle tydligen vara innebandyturnering hela dagen, vilket jag dock inte tänker delta på. Istället blir det att sova lite extra och sjukanmäla mig för dagen. Har precis beställt en ny tröja! Sjukt fräsch.

 

 


Step up!

Hur i helvete har jag kunnat missa väldens grymmaste filmer? Step up, både först och andra filmen är ju kanon alltså! Precis sådana filmer man kan kolla om och om igen utan att slänga iväg en pust. Jag har kollat på dem sen i helgen och tänkte faktiskt se om första filmen en gång till ikväll, grymt! Försov mig första skoldagen idag efter den långa praktiken. Inte bra gjort, imorgon blir det att åka in till Nyköping och skärpa mig, dessutom hämta ut min mat-ersättning för praktiken som ligger runt 700-800 kr, inte illa! Blir att köpa en sjyst tröja eller gå och tatuera in texten jag har velat ha i månader nu. Vänner hela dagen idag, inte så tråkigt det heller!

 


1-3 dagar, "Gött!"

Helgen tog fart mot Örebro/Karlskoga för att träffas. Det var båda upp och ner, kul och tråkigt på sina olika sätt. Jag tänkte slå igång raderna med den tråkiga biten först! I fredags så tog stressen över tills lugnt på tåget kom. Biljetterna fram och tillbaka var inte alls dyrt för 40mil. 300kr, taget! När jag väl kom fram med bussen efter en kall och lång timme i väntan på att ses så fick man känsla ”Yes, äntligen!” I lägenheten serverades det god mat och några glas vin. Det var jätte trevligt. Rätt hyfsat med folk, folk man aldrig sett. Få grepp på det och lära känna alla utan att bli kallad dryg av dig, är dock inte det lättaste. Det var ju första träffen med dig och nog den sista om jag inte har uppfattat våra åsikter korrekt. En promenad blev det till slut, hann dock inte se så mycket av staden och hur du bor som jag hade hoppats på. Avrundningen på fredagen blev en film tillsammans med dig. Det blev sent, känslan kom redan då att du ville göra något annat, den heliga rutinen på helger som en hel del verkar ha, jag hade fel enligt dig. Mysigt var det i alla fall tyckte jag, bortsätt från känslan som låg och vägde över ens tankar. Klockan ringde och väckte mig på lördagsmorgon ungefär vid 10-11 någon gång, dagen började bra, fralla och kaffe till frukost. Efter det stod duschen på tur, dörren hade inget lås. Ännu en tanke slog mig, ”fan, fan faaaaaaaaan det kommer komma in någon, jag vet det!” -Johan, alla vet att du går och duschar nu. Ingen som kommer komma in. 7minuter senare, ”oj ursäkta” typiskt tänkte jag och skrattade lite lätt för mig själv. Turen var på min sida idag verkligen, nya ansikten skulle skådas i mitt huvud. Dina vänner, som faktiskt verkade vara helt okej enligt den lilla uppfattningen jag hann få av dem. Önskade att vi kunde tillbringa tiden själva första mötet vi hade, tiden hann ju knappt med. Tiden gick långsamt och jag önskade bara att vännerna dina kunde gå och lämna oss ifred, det hände till slut. Men vännerna påverkade dig också, det hände något med dig. Du blev helt osocial och satt och smsade istället hela lördagen, som dessutom visade sig vara om mig. Varför ska ditt ex lägga sig i om du är med mig eller inte? Inte mycket jag kunde göra mer än att försöka krypa närmare dig. Ditt val blev att bråka med honom helgen ut än att umgås med mig, fel val om man låter mig få ta svaret i mun. Klassiker! Tjejen ska tycka tvärtom, precis som du gjorde. Jag gillar dig, du gillar mig. Men jag tänker inte fortsätta träffa dig och lära känna dig om du ska bete dig på det sättet du gjorde för att ditt ex kom in i bilden, låt inte honom förstöra!! Istället gick jag med din bror till affären och köpte godis, du protesterade och vägrade följa med. Den tiden vi har pratat har jag aldrig uppfattat dig så här, trodde aldrig det. Men till och med jag kan ha fel, den roliga biten är inbakad i den här texten, ser ni den? Jag gör.

 

Upp till dig, du vet hur jag känner och tycker vid det här laget. Du fick svaret i helgen, finn det! Du är ju precis en sådan tjej som har alla indegrienser för att få mig på fall, om du gillar mig så använd det. Annars kan du låta mig vara och gå din väg istället.

 

”Sakta? Jag skulle flygt på dig! Haha :)”

 

Good-bye to you! Good-bye to you! You're taking up my time..
I’m about to see a million things I thought I’d never seen before,
And I...I’m about to do all of the things I dreamed of and I don’t
even miss you at all!


Namnet lyder "Osynlig"

Vi ser dig, ta det lugnt. Täckmanteln kan du kasta bort, spela sjyst? Chansen till bortgång är större än vad jag hade förväntat mig själv, kan man verkligen känna som jag gör. Ja du Johan, vad känner du? Jag känner falskhet, ett omoget beteende som försöker nå gränsen till ett moget sådant. Men om det lyckas, är det moget då? I min syn på det, så är svaret nej. Vem är du? Jag känner dig inte, men ändå kan vi tala när vi ses som vi hade känt varandra innan. Det gör vi inte, varför låtsas? jag vet inte vart du står någonstans. Kommer jag någonsin få veta det? En kväll utan dig är en kväll utan dig, du behöver inte springa och försöka växla orden man ändå inte kommer att förstå sig på. Vi spekulerar och kommer med synpunkter när du inte hör, det kanske är lite fult gjort, men jag vågar i alla fall erkänna det. Vem är det? En tom fråga kommer det att förbli. Svaret finns inte! Men med lite tid och tålamod kommer det nog fram.

Vi alla väntar..

 

 

 


.

Man får verkligen ta vara på den tiden man är ledig! Helger flyger i en hög hastighet förbi oss. Imorgon är det återigen en ny start på en ny vecka, bara en kort tidsfråga tills vi har helg igen som passerar oss. Kom hem för en stund sedan, jag har träffat och vart med vänner ikväll. Ska försöka avrunda kvällen kort med ett avsnitt av medicinmannen. Så jag sätter punkt nu.

 

 


400kr för 2,6mil? Imbecillitet...

Här sitter jag med mitt kaffe och njuter av Underoath – Writing on the walls och civiliserar. Gårdagen var trevlig, skippade praktiken och sov ut ordentligt. Jag mötte upp Pontus och spelade lite biljard innan vi drog vidare till Sofie, Lotta och Madicken. Vi kollade på tv en stund, solsidan. Kvällen dog inte ut, vi åkte över till Tony och Jonte som bor cirka 50meter därifrån. Natten blev sen, kom innan för dörren vid halv fyra tiden imorse. Spöken eller andar som vissa människor har valt att tro på skrattar jag faktiskt åt! Löjligt, vi satt och diskuterade det igår, att några har förmågan att ta kontakt med ”andra sidan”. Ni hör själv hur det låter, dessutom så kan man gå kurser och lära sig mer om hur det fungerar, vilket är ett bra sätt att tjäna pengar på. När det kommer till mig så tror jag inte en sekund på det jag fick höra igår. Beviset är nog att man inbillar sig en hel del när man är som räddast och har det i tankarna, inte är det någon ande som står och knackar bakom på din rygg heller. Alla som berättar om det här säger att dem har sett vad nu man ska kalla det, enligt dem en ande. Det är inte första gången jag har fått höra att någon har sett något, men varför händer det aldrig en själv? Det är så uppenbart som det bara kan bli. Antingen har ni sjukt dålig syn och jävligt bra fantasi eller så sitter ni och hittar på allt helt enkelt. Sak samma, vem bryr sig.

 

Idag vaknade jag sent igen, duschade och fixade mig och tog bil för att köpa lite läsk. Sitter nu och väntar på att Pontus ska komma hem, skejta skulle vara något idag, det var ett tag sen nu och lusten har prickat mig idag. Kanske blir en vända upp mot Stockholm idag då. Fick mina nya skor idag, sjukt vad dem är snygga, sitter perfekt också! Det var nog allt för idag.

 


Inte en chans tänker jag!

Mitt uttalande som jag förvandlar till skrifter kommer förmodligen bli luddigt eller svårt att begrip sig på. I alla fall, jag är singel! Singellivet är skönt i sig, det har sina små stunder som man bruka säga. Man är fri och behöver inte ta hänsyn till någon mer än sig själv, naturligtvis pratar jag om förhållande. Jag kan inte påstå att jag inte trivs som singel, men jag skulle gärna se mig själv i ett stadigt förhållande igen. Vet inte varför riktigt, saknaden är stor och växer allt mer man ser andra som har någon. Men hur som helst är det ju inte bara att rusa in i något snabbt och smidigt om inte allt plötsligt bara faller in! Jag vill träffa någon, det är dags känner jag. Men vem skulle det vara är min stora gåta till mig själv, jag kan ju inte leta och försöka med någon som ser snäll ut och bra. Få en början, kontakt, en känsla, en blick, ett ord kanske? Något som får än att tända till drivet igen till den personen, ni vet själva antar jag. Det är just den personen jag inte hittar! Kanske för att jag tänker mer eller mindre på det, eller så är det inte dags ännu, kan mycket väl vara så att jag har helt fel. Ärlighet uppskattar jag, spelar ingen roll vad det handlar om, jag ska vara ärlig. En tjej som bor här runt omkring nämner inte namn i min blogg, aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Tjejen är en sådan tjej som kan vara sig själv, som kan vara lite barnslig fast ändå inte till en enorm överdrift, mogen skulle jag vilja kalla det. Snäll och ser fantastisk ut också! En person jag vill lära känna mer och vara runt om. Självklart när man ser en sådan person som man få en uppfattning om bara att kolla på henne, man fastnar och tankarna far runt i huvudet på en. Just då dyker det upp från ingenstans, att det finnas problem som hindrar än att ta kontakt, blicken finns! Det gör pojkvännen till flickan också, man tänker och försöker komma fram till något bra resultat om man ska skippa den tjejen eller lära känna henne ändå fast hon har en kille. Jag menar, väljer man att lära känna personen och sen slutar som en god vän till än så kommer det att förbli så, en vän ser jag som en vän inte något annat. Gnistan ska finnas från första början enligt mig. Jag valde mitt val, och det kanske inte blev helt rätt mellan oss, vi började tjafsa istället. Men det har sina anledningar kan jag säga. Jag vill lära känna dig, jag gillar dig. Diggar dig stenhårt!! Men med all respekt mot dig och din kille så valde jag mitt val utifrån det, jag menar hur skulle jag reagera om jag själv hade en tjej som umgicks med en kille som gillade henne? Självklart skulle man bli lite paranoid av sig. Dagsläget ser dött ut mellan oss. Jag är blockerad från dig totalt, jag har ingen chans att ta kontakt igen med dig utan att göra det när jag får syn på dig utomhus. Vilket inte kanske är det lättaste om man gillar någon? I alla fall inte för mig, man är lite halv nervös och försiktig av sig. Inte mycket jag kan göra åt det, det ända jag kan ta till är hoppet! Hopp finns det alltid, men oddsen till det hopp man hoppas på kan vara riktigt dåliga ibland. Alla är olika, så här är jag. Jag sitter och skriver om vad jag känner och upplever på kvällarna. Lev med det!

 

 

 

En påse Ahlgrens och en film.
God natt!


"Därför får vi se vad som händer " - "kanske, får se vad som dyker upp"

Folk får tycka vad dem vill, ni känner inte oss! Ni känner inte mig. Ni kan påstå vad som helst, men väljer ni er tro genom det så talar det också om hur ni är. Jag tror ingenting när jag hör och ser om oss, oss finns inte längre, det handlar mer om er och dem. Vilka ska vi jämföra med? Ni, er, dem? Jag har knappt något kvar av allt jag hade innan. Mina vänner försvinner allt mer med tiden som går. Jag vet inte varför, jag är villig att göra saker, festa någon gång ibland då och då. Festen har ju knappt börjat, det är ju nu det sker! Den stora förändringen man ser hos folk, ryck upp dig!! Ingen flickvän, Kom igen, ta en as äcklig stark grogg eller bli kallad för fjanten. Fester och Alkohol är grejen för dem, men inte för mig. Vad är det för vits att dricka och festa varje helg? Juste, roligt var det. Så roligt att man knappt minns det dagen därpå. Blir det kul om man göra en och samma sak varje gång man är ledig från skolan? Spy, gillar ni det så jävla mycket? Folk tycks inte kunna göra saker eller få kontakt med andra människor utan dropparna i sig. Ynkligt man tänker! Nästan sjukt, jag är inte i mot fester och alkohol, tvärtom! Jag älskar att ha kul, dricka är ingen fy skam. Beror på hur man gör det och till vilka vannor det blir. Jag menar, är det festival så är det festival?! Är det fest så är det fest, men inte hela tiden du. I helvete heller att jag skulle göra det. Kastar ut mer än vad man egentligen har råd med för att ”glädja” helgen eller ligga på topp som jag har hört att man ska göra, för om man ska vara något så måste man göra sig till något, hjälpmedel? Fest, dricka, om någon fråga om man har rökt på någon gång så nekar man. Sen är det bara att synas & höras. Snart vet alla vem du är, du är en av dem, toppen! Partygänget med non stop gräns. Drick eller stick! Ryck upp dig själv istället, stå för det ni gör. Ni super mer än vad ni pluggar? Ni super mer än vad ni är nyktra på helger? Frågan är om det verkar vara kul, svart på vitt så låter det inte alls som en höjdare! Jag vet inte, kanske är jag som börjar bli lite för allt ”mogen” eller bara helt idiotisk. Kan vara så att det är inne med att supa och festa hela tiden, livet är fan ingen dans på rosor. Det är ju dåligt att vara en alkoholist, men ännu sämre att vara en pundare. Frågan är vart man ska placera er.

 

Ni kan kalla mig vän, men det är inte vänskap mellan oss längre. Dem jag är med dagligen, det är vänner. Dem jag är med när ni är stup fulla är vänner! ”Men vadå, Johan dem är ju töntar? Va fan, du kan ju inte hänga med dem?”  Ni är antagligen för fega att säga det rakt ut, eller så spelar ni bara med? Kan inte planera något ifall det skulle dyka upp något ”kul” i helgen. Seriöst, stick bara!


Kaaatchiiing!

Nya skor beställda! Kan meddela att det är mitt sjunde par!



Cricket.

Twilight igår chockerade mig! Grymt bra film, jäklar vad jag är pepp på att se den tredje filmen. Idag jobbade jag, lite halv segt fanns inte så jätte mycket att göra. Försovande mig till 08:30 också, blev att stressa iväg som vanligt. Hoppas att det blir lite mer att göra imorgon. Efter jobbet så var jag med mina vänner i Trosa. Spelade Nintendo Wii, otroligt skoj! Ska åka och köpa snus nu till min bror, efter det blir det första filmen av TWILIGHT så klart.

 

Musik, musik, musik, musik och MUSIK? Musik är allt. Stort och framgångsrikt!

 

 


Hiden Track.

Helgen är gott som över. I fredags vart det Trosa och Nyköping, hyfsat kul! Idag ”mekade” jag bil för första gången i mitt liv. Hyrde en ”gör det själv hall” på okq8 för att kunna byta ut avgassystemet. Nu går bilen tyst och fint igen. Men har upptäckt att tuttan är trasig. Får byta ut den i veckan också! Ny vecka och nästsista veckan för praktiken tyvärr, så jävla skönt att slippa skolan och jobba istället! Idag har jag fikat med vänner och åkt till Trosa. Ikväll ska jag kanske träffa Tim och några till. Haha, ett måste idag för mig är att se ”twilight – New Moon” alla har snackat och sagt att den är bra, ettan var ju ingen höjdare! Börjar tröttna på att vara singel nu också. Vill ha någon! Vagnhärad är piss tråkigt, finns knappt något att göra förutom att vara med vänner eller att sitta hemma och ta det lugnt! 1 år kvar snart bara tills man tar studenten, efter det så ska det bli oerhört skönt att få flytta ifrån det här stället man har tillbringat 9 år på.

 

Ordet är ”pundare” varför kan man inte lyssna från början och ta till sig det? Varför måste saker och ting hända innan man fattar vad som föregår. Ska man skylla på sin ålder? Att man inte har tillräckligt med år för att förstå något! Det är ju ändå vi som ser er som får uppfattningen om det. Att man inte tänker efter och förändrar sig själv! Nej utan det ska gå så långt att nästan en person måste lägga till sitt liv för att få en reaktion om vad man håller på med egentligen. Droger, säger det inte dig något? Man borde förstå att dem ni är med sitter på ett hem behandlingshem för en orsak, nu påstår jag inte att alla sitter för droger, men jag tror att det förekommer en hel del av det. Drar man sig till dem och knyter kontakt så får man ju faktiskt skylla sig själv? Valet finns, valet tas! Rätt eller fel? Tycker inte det är ett dugg synd, bara bra för dem som inte kan tänka innan än efter.

 

 

 


There's only one thing in the world I want and that is love.

Jag lär ju mig aldrig av mina misstag,
vilket ämne det jag har en brist av.
Varför går jag alltid över gränsen,
min kyl den är tom, mina pengar är slut
alla ledtrådar säger: förändra dig nu!
Patetisk och ynklig, fy fan vilken dag.
Jag duschar men samvetet, det sitter kvar.

Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man må?

 


Det går bra nu?

Igår natt gick det inte alls bra att försöka somna, jag satt upp till 5:00 och lyssnade på musik och spelade för fullt. Jag jobbade fram till 11:30 sen sa kroppen ifrån totalt! Beställde pizza som lunch. Efter den pizzan somnade jag med huvudet mot matbordet, vaknade igen med en extrem huvudverk klockan 14. Var ingen idé att ens försöka åka till praktiken igen, skulle inte klara mig många sekunder. För det andra så hade jag kommit två timmar för sent. Istället blev det att slita av sig alla arbetskläder med riktningen till soffan för att vila bort huvudverken. Där låg jag och sov tills fyra på eftermiddagen. Undra vad dem säger när jag kommer tillbaka imorgon, nu är jag alla fall hyfsat trött och kommer att kunna sova innan. För övrigt har jag träffat en vän och tagit en kopp kaffe med idag, trevligt! Sitter och äter M E N T O S och dricker hallonsoda, blir att kolla på en film som vanligt innan jag ska sova!

 

 


RSS 2.0