Jeans.

Ett nytt par av Jeans beställde jag idag. Ikväll blir det inte mer än att vara med mina goda vänner. Mycket mer har jag inte att säga, idiot.


Kommentarer
Postat av: Anonym

snygga! kostar ? vart får du dina pengar ifrån ?

2010-01-29 @ 18:59:48
Postat av: Johan

Dem gick på 600kr det var rea. Det har inte du med att göra?! Hur brukar man får pengar?

2010-01-29 @ 19:30:36
URL: http://highquality.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha ooh coola killen som verkar veta allt. tycker du ska lära dig mer om musik innan du yttrar dig. skit skabbiga byxor btw.

2010-02-11 @ 23:08:09
URL: http://patrikbajor.blogg.se/
Postat av: Johan

BMTH är fortfarande Metal / Hardcore / Thrash music singles idiot! Hardcore är till exempel "Comeback kid" det är ren hardcore musik. Skippa ditt jävla "emotive hardcore" snack och läs musikhistoria.



skabbiga byxor? Hur kan ett par byxor vara "skabbiga?" Ser ut som vi har en särskrivnings idiot här.

2010-02-19 @ 22:27:33
URL: http://highquality.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahaha du är för rolig du söker verkligen efter folk som du kan kritisera och sedan argumentera med, och tro att du har rätt i allt du säger. Slå ditt huvud i väggen och fråga dig själv hur normal du är. Är det pga avundsjuka du kritiserar min/andras bloggar? haha bli så trött på sånna wannabe badss killar som du.

lägg inte näsan i blöt knip keft och håll dina åsikter för dig själv för du verkar vara en jävligt oviktig person.

2010-02-20 @ 13:18:04
URL: http://patrikbajor.blogg.se/
Postat av: Johan

Nej! Det handlar inte om någon diskussion eller inte. avundsjuk är jag inte ett dugg heller! Men jag vill påpeka att du har fel inom BMTH's musik genre. Kan du inte bara ta det? Det är inte mer om det, istället för att hoppa på mig med "mobilkamera" "Skabbiga byxor"? Du verkar ju inte heller ha så rent mjöl i påsen om man tänker efter? Jag har inte sagt något personligt till dig? Enbart att du har fel när det gäller BMTH. Så vem är det som försöker kritisera och sedan försöka argumentera bort saken? Inte fan är det jag! Dess utom så vågar du inte stå för det eftersom vissa kommentarer kommer från "Anonym" vad vet jag? Men det är samma ipadress,från dig och den anonyma (90.237.212.118) vilket bara kan betyda en sak? Det är du som kommenterar anonym också. Snälla lägg ner och ta att du har fel om BMTH och slå upp det på nätet om du inte tro mig? Vill inte ser mer kommentarer från din sida.

2010-02-20 @ 23:33:41
URL: http://highquality.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0